Beurslocaties Duitsland

Een selectie van de locaties in Duitsland waar Adexpo levert

KOELNMESSE

Koelnmesse is een internationale handelsbeurs en expositiecentrum in Keulen (Cologne), Noordrijn-Westfalen te Duitsland. Met ongeveer 80 verschillende beurzen en meer dan 2000 conferenties per jaar is Koelnmesse een van de grootste beursorganisatoren van Duitsland.  Met 284.000 M2 beursoppervlakte en 11 beurshallen tevens de derde grootste beurslocatie van het land.

Lees hier meer over Koelnmesse

LANDESMESSE STUTTGART

Landesmesse Stuttgart is een internationale expositie-en handelsbeurscentrum midden in de regio Baden-Wüttemberg. Landesmesse Stuttgart behoort tot de top 10 van grootste vakbeurslocatie van Duitsland.

Lees hier meer over Landesmesse Stuttgart

MESSE BERLIN

Messe Berlin is een beursterrein in het Charlottenburg-Wilmersdorf-district van Berlijn, Duitsland, aan de Masurenallee tegenover het Haus des Rundfunks. Sinds 2011 staan ​​ze officieel bekend als “Berlin ExpoCenter City” en worden ze beheerd door het bedrijf Messe Berlin GmbH.

Lees hier meer over Messe Berlin

MESSE BREMEN

Beurzen, congressen, sport, muziek, entertainment, bedrijfsevenementen en gala’s in het hart van de Vrije Hanzestad Bremen, dat komt allemaal samen bij Messe Bremen. Zes hallen en de OVB-arena bieden in totaal 40.000 M2 overdekte ruime. Na een architectuurwedstrijd van 1995-1997 werd het beurs-en evenementencentrum van WFB op de burgerweide gebouwd volgens plannen van de winnende architect.

Lees hier meer over Messe Bremen.

MESSE DÜSSELDORF

Messe Düsseldorf is een gebouwencomplex voor en organisator van grootschalige evenementen in de Duitse stad Düsseldorf. Düsseldorf Messe heeft wereldwijd bijna 1500 werknemers en een totale oppervlakte van 306.000 M2. ( Waarvan 262.700 M2 overdekt). Jaarlijks worden er ruim 40 handelsbeurzen georganiseerd.

Lees hier meer over Messe Düsseldorf.

MESSE ESSEN

Met ongeveer 55 beurzen en tentoonstellingen, waaronder tien toonaangevende, behoort de Messe Essen tot de top tien van tentoonstellingslocaties in Duitsland. Een aantrekkelijke mix van internationale, nationale en regionale vak- en consumentenbeurzen trekt jaarlijks zo’n 1,5 miljoen bezoekers.

Lees hier meer over Messe Essen.

MESSE FRANKFURT

Heb je meubilair nodig voor je beursstand, congres of evenement op de Messe Frankfurt? Wil je stoelen of tafels huren voor bijvoorbeeld de HI Europe, FI Europe, Automechanika, Achema, Light & Building of Heimtextil? Dan zit je goed bij Adexpo. Wij regelen je meubilair in Messe Frankfurt. Dat wil zeggen, we leveren het op de stand, pakken het meubilair uit en nemen de  emballage mee. Van loungemeubilair, vitrine tot aan lampen.

Lees hier meer over Messe Frankfurt.

MESSE HANNOVER

Messe Hannover is al sinds 1947 een vooruitstrevende internationale handelsbeurslocatie. Het beursterrein is één van de grootste en modernste in zijn soort met een opvallende architectuur en 24 hallen en paviljoenen met multifunctionele faciliteiten en uitrusting, alsook perfecte verkeersverbindingen.

Lees hier meer over Messe Hannover.

MESSE MÜNCHEN

Messe München is een van de grootste beursbedrijven wereldwijd en facilitair exploitant van het beursterrein van München, het ICM – Internationales Congress Center en het MOC Veranstaltungscenter München.

Lees hier meer over Messe München.

NÜRNBERG MESSE

Ben je op zoek naar meubilair voor je beursstand, congres of evenement op de Nürnberg Messe? Wil je Congrestafels, Vitrines, Lampen of een salontafel huren voor bijvoorbeeld de Brau Baviale, Powtech, Embedded World, Spielwarenmesse en Fensterbau? Dan zit je goed bij Adexpo. Wij regelen je meubilair in NürnbergMesse.

Lees hier meer over Nürnberg Messe.