Messe Berlin

Terug naar overzicht

Messe Berlin is een beursterrein in het Charlottenburg-Wilmersdorf-district van Berlijn, Duitsland, aan de Masurenallee tegenover het Haus des Rundfunks. Sinds 2011 staan ​​ze officieel bekend als “Berlin ExpoCenter City” en worden ze beheerd door het bedrijf Messe Berlin GmbH.

Het pand, gebouwd in 1936–37, omvat zesentwintig hallen met een oppervlakte van 160.000 vierkante meter, inclusief Funkturm Berlin. De zalen zijn via een brug verbonden met het Internationales Congress Centrum Berlin. De Berlijnse beurstraditie gaat terug tot 1822 waar de eerste afzonderlijke markten en individuele beurzen combineerden tot een uitgebreide vakbeurs. De vroegere Berlijnse beurslocaties waren in de stad en veranderden regelmatig. Rond 1930 werden er bij het huidige beursgebouw andere panden bijgebouwd zoals Haus des Rundfunks.

Tijdens de oorlog zijn het beursterrein en de Duitslandhal verwoest en in 1946 is de wederopbouw van het tentoonstellingscentrum gestart. In de jaren ’70 zijn er 6 nieuwe beurshallen bijgebouwd. En in de loop der jaren heeft het zich steeds verder uitgebreid. In het zuiden ligt de CityCube Berlin, een expositie- en conferentiezaal die in 2014 werd geopend en gebouwd op het land van de voormalige arena van de Deutschlandhalle, die de functies van het ICC heeft vervangen.
Intussen bestaat Messe Berlin uit 4 verschillende locaties: Berlin ExpoCenter City, +palais.Berlin, CityCube Berlin en Hub27 Berlin.
Meer algemene informatie over Messe Berlin? Bezoek dan eens hun website.

Adexpo heeft ruime ervaring met het leveren van meubilair en toebehoren van stands bij de Messe Berlin. Ben je opzoek naar meubilair verhuur voor de Messe Berlin? Dan ben je bij Adexpo op het goede adres. Of het nu gaat om het huren van stoelen, fauteuils, banken, (zit) tafels, statafels, afzetpalen of afbakenkoorden het kan allemaal. Bekijk hier het volledige assortiment van Adexpo: https://adexpo.nl/producten/

Adexpo levert o.a. in Berlijn voor de beurzen IFA, FRUIT LOGISTICA, INNOTRANS, ITB, INTERNATIONALE GRUNE WOCHE, DNG, IFRA WORLD PUBLISHING EXPO, INTERGEO, SMEA, ILA, BAUTEC, SMART COUNTRY CONVENTION …

Bekijk de Adexpo beursagenda voor alle beurzen in Messe Berlin waar wij gegarandeerd leveren.

Staat jouw event er niet bij? Neem contact met ons op voor een offerte op maat!

Tijdens een beurs kan je divers meubilair huren, uiteraard kan Adexpo of de beursorganisator ook met je meedenken om een complete set te leveren. Wat dacht je van loungemeubilair met bijpassende barkrukken? Naast meubilair levert Adexpo ook complete keukenblokken, koelkasten, vaatwassers, waterkokers, koffiezetapparaten, vrieskasten en flessenkoelers, dus je kunt de bezoekers van je stand ook een hapje en drankje aanbieden tijdens je event. Wil je voldoende zitplaatsen hebben in je stand omdat er een meeting gepland staat voor dag 1, en dag 2 zou je graag wat meer ruimte hebben? Dat is geen probleem met de stapelbare of inklapbare stoelen van Adexpo. We hebben diverse stoelen welke stapelbaar of inklapbaar zijn en je ‘achter de schermen’ gemakkelijk kan opbergen zodat je meer ruimte hebt in de stand.  Klik hier voor stapelbare stoelen, klik hier voor inklapbare stoelen.

Wist je dat je ook koppelbare stoelen kan huren bij Adexpo voor je conferentie of event? Gaat het om een zaalinrichting van 25 koppelbare stoelen of +500 zitplaatsen in een beurshal, Adexpo zorgt voor het juiste meubilair, levering en uitloop/plaatsing van de conferentiestoelen volgens plattegrond.

Bij het inrichten van een stand wordt er vaak essentieel meubilair vergeten zoals bijvoorbeeld een kapstok. Adexpo heeft o.a. ook kapstokken in haar assortiment van Pedrali in het assortiment.
Pedrali maakt eigentijds industrieel desigmeubilair sinds 1963 en staat bekend om het gebruik van degelijk materiaal en praktische designs. Als het gaat om duurzaamheid doet Pedrali het goed, men kijkt tijdens het productieproces waar er verbeterd kan worden en naar de inkoop van duurzaam materiaal. Wil je meer lezen over dit Italiaanse merk? Kijk dan op hun website. Tevens heeft Adexpo veel artikelen van Pedrali in het assortiment, dus bekijk ook onze merkpagina van Pedrali.

Een iconische barkruk toevoegen aan je stand? Dan kan je gaan voor barkruk BREEZE van Segis. Het meubilair van Segis is praktisch, concreet en nodigt uit om te gaan zitten. Elk ontwerp wordt gemaakt vanuit het oogpunt dat het comfortabel en functioneel moet zijn waarbij het oog uiteraard ook wat wil. Dit Italiaans merk werd eerder al eens beloond met awards voor hun designs. Wil je meer te weten komen over Segis, bezoek dan hun website. Tevens heeft Adexpo meer dan alleen een barkruk Breeze in haar assortiment, bekijk ons assortiment van Segis hier.

 

Benieuwd naar andere locaties waar wij regelmatig verhuurmeubilair leveren in Duitsland? Bekijk hier enkele andere beurslocaties in Duitsland! Mis je een locatie? Geen zorgen! Niet alle locaties hebben wij beschreven op onze website.

Neem contact met ons op via info@adexpo.nl of 0165 57 39 39 om een offerte op maat te ontvangen.