Nürnberg Messe

Terug naar overzicht

De NürnbergMesse Group is een van de 15 grootste beursondernemingen ter wereld. Zij bestaat uit NürnbergMesse GmbH en haar 15 dochterondernemingen en holdings. De onderneming heeft meer dan 1.000 werknemers in elf vestigingen in Duitsland, Brazilië, China, India, Italië, Griekenland, Oostenrijk en de VS. Daarnaast heeft de Nürnberg Messe Groep een netwerk van buitenlandse vertegenwoordigingen die actief zijn in meer dan 100 landen. Het portfolio omvat ongeveer 120 nationale en internationale vakbeurzen en congressen in analoge, hybride of digitale vorm. Jaarlijks nemen tot 35.000 exposanten (internationaliteit 44%) deel en tot 1,5 miljoen bezoekers (internationaliteit van de vakbezoekers 26%) aan de eigen, partner- en gastmanifestaties.

De Nürnbergse beurs is pas 40 jaar oud. Maar de dynamische ontwikkeling van het bedrijf is adembenemend en onvergelijkbaar. Geen enkel Duits beursbedrijf is sinds de “val van het IJzeren Gordijn” in Duitsland sneller gegroeid. Alleen al de omzet is sinds 1989 met een factor 20 gestegen. Neurenberg en zijn beurs profiteren vandaag van de herwonnen centrale ligging in Duitsland en Europa. Met een totaal oppervlakte van 180.000 M2 en een buiten tentoonstellingsterrein van ca. 50.000 M2 is er voldoende ruimte voor beurs, congres en conferentie capaciteiten.

Bekijk de Adexpo beurskalender voor alle beurzen in de Messe van Neurenberg waar wij gegarandeerd leveren.

Staat jouw event er niet bij? Neem contact met ons op voor een offerte op maat!

Ben je op zoek naar meubilair voor je beursstand, congres of evenement op de Nürnberg Messe? Wil je Congrestafels, Vitrines, Lampen of een salontafel huren voor bijvoorbeeld de Brau Baviale, Powtech, Embedded World, Spielwarenmesse en Fensterbau? Dan zit je goed bij Adexpo. Wij regelen je meubilair in NürnbergMesse. Dat wil zeggen, we leveren het op de stand, pakken het meubilair uit en nemen de  emballage mee.

Van salontafel tot aan een balie, Adexpo heeft het allemaal voor je in voorraad. Ken je de balie serie LYON al? Een witte elegante balie met led-verlichting die je in desgewenste kleur kan instellen. Heb je een oranje huisstijl in je stand, zet dan de led verlichting op oranje! De balie is van het merk Moree. Moree is gespecialiseerd in lichte meubelen en accessoires voor stijlvolle interieurs. De producten zijn gericht op liefhebben van sensuele en stedelijke sfeer. Het merk kenmerkt zich door tijdens het ontwerpen te kijken naar functionaliteit, duurzaamheid en elegant design.

Heb je onze LIU al gezien van het merk MIDJ? Stoel LIU is een moderne stoel die gekenmerkt wordt door de comfortabele zitting en brede rugleuning. De zitting is van hoogwaardige kwaliteit wol of eco-leder en het onderstel is gelakt eiken. Midj is een Italiaans designmerk wat stoelen, tafels, barkrukken en accessoires ontwerpt en produceert. Het familiebedrijf bestaat sinds 1987 en hecht veel waarde aan om alles van begin tot einde van het productieproces onder één dak te huisvesten en volledig in eigen beheer te houden. Midj ontwerpt en produceert meubilair voor oa. hotels, bars, restaurants, horeca, bedrijven, kantoren en conferentieruimtes. Een aantal van hun ontwerpers zijn o.a. Paolo Vernier, Andrea Lucatello, Gebied 44, AtelierNanni, Balutto Associati, Beatriz Sempere, Cappellini& Licheri, Fabrizio Batoni, Franco Poli en Millim Studio.

Kortom Nürnberg Messe is een ideale locatie voor je event of congres en bij Adexpo vindt je al het meubilair en accessoires die je nodig hebt om de stand of zaal in te richten.

Laat je inspireren op onze website of neem contact met ons op. Wij kunnen je adviseren met het inrichten van je beursstand in Nürnberg Messe. Natuurlijk staan we ook klaar om geheel vrijblijvend een offerte te maken. Benieuwd naar andere locaties waar wij regelmatig verhuurmeubilair leveren in Duitsland? Bekijk hier enkele andere beurslocaties in Duitsland! Mis je een locatie? Geen zorgen! Niet alle locaties hebben wij beschreven op onze website. Neem contact met ons op via info@adexpo.nl of 0165 57 39 39 om een offerte op maat te ontvangen.