Messe Hannover

Terug naar overzicht

Messe Hannover is al sinds 1947 een vooruitstrevende internationale handelsbeurslocatie. Het beursterrein is één van de grootste en modernste in zijn soort met een opvallende architectuur en 24 hallen en paviljoenen met multifunctionele faciliteiten en uitrusting, alsook perfecte verkeersverbindingen.

Met 392.453 vierkante meter overdekte binnenruimte en 58.000 vierkante meter ruimte in de open lucht, 24 hallen en paviljoenen heb je een goede indruk van hoe groot deze locatie is. Naast de opvallende architectuur, heeft Messe Hannover nog een aantal andere hoogtepunten, zoals het Convention Center met 35 vergaderzalen, de met glas overdekte gebieden tussen de hallen en de met gras begroeide parkachtige gebieden en “chill-out” zones. Hier kan je rustig bijkomen na een drukke beursdag. Het Hannover Exhibition Center zet wereldwijd maatstaven op het gebied van technische faciliteiten, architectuur van beurshallen en planningszekerheid voor evenementen in alle soorten en maten.

Er worden vele grote beurzen georganiseerd bij Messe Hannover. Denk bijvoorbeeld aan de Hannover Messe zelf. Dit is het belangrijkste internationale platform en hotspot voor industriële transformatie – met uitstekende innovaties of ongewone producten. Andere grote titels die hier plaatsvinden zijn onder andere Agritechnica, EuroTier, IAA en DOMOTEX.

Bekijk de Adexpo beursagenda voor alle beurzen in Hannover Messe waar wij gegarandeerd leveren.

Staat jouw event er niet bij? Neem contact met ons op voor een offerte op maat!

Heb je meubilair nodig voor je beursstand, congres of evenement op de Hannover Messe? Wil je stoelen of tafels huren voor bijvoorbeeld de Ligna, Eurotier, Euha, Domotex, Cemat, Euroblech of Hannover Messe? Dan zit je goed bij Adexpo. Wij regelen je meubilair in Hannover Messe. Ben je opzoek naar balies, statafels, congresstoel of losse stoelen? Dan ben je bij Adexpo aan het goede adres.

Adexpo is leverancier van Messe Hannover voor beurzen, conferenties, events en verhuurt kasten, statafels, barkrukken, lockerkasten en nog veel meer… Wat dacht je van de stoel Tom Vac van het merk Vitra? De stoel is ontworpen door Ron Arad en herkent zich aan de opvallende zitschaal in een mooie ronde vorm. De zitschaal is van wit kunststof en het onderstel is verchroomd. De Tom Vac (S108) stoel is zowel geschikt voor binnen als voor buiten. Het merk Vitra werkt al decennia lang samen met internationale ontwerpers zoals Ronan & Erwam Bouroullec en Charles & Ray Eames. Vitra is in 1953 opgericht en staat bekend om de tijdloze collectie met diverse klassiekers.

Als je denkt aan duurzaam design; daar kan Adexpo je ook bij helpen. Fauteuils, stoelen en barkrukken met duurzame PET Felt technologie van De Vorm. De privacy stoel POD is hier een voorbeeld van. Deze stoel POD is licht van gewicht en gemakkelijk te verplaatsen. Door de hoge en dichte vorm van deze stoel is deze ideaal voor je stand voor een face-to-face gesprek. De Vorm brengt duurzaamheid en design bij elkaar. Het is een Nederlands merk welke zich richt op de volledige levenscyclus van producten en kijkt ook naar het recyclen van afval producten.

Naast de verhuur van meubilair heeft Adexpo ook de mogelijkheid om verlichting te huren. We hebben tafel en staande lampen opgenomen in ons assortiment in verschillende vormen en maten. Ga je voor transparante lampen(kap) of  voor een witte grote lamp ( TIME OUT wit)  als eyecatcher op je beursinrichting?

Als je gaat voor hoogwaardige kwaliteit in meubilair ben je bij Adexpo op het goede adres voor Messe Hannover.
Benieuwd naar andere locaties waar wij regelmatig verhuurmeubilair leveren in Duitsland? Bekijk hier enkele andere beurslocaties in Duitsland! Mis je een locatie? Geen zorgen! Niet alle locaties hebben wij beschreven op onze website. Neem contact met ons op via info@adexpo.nl of 0165 57 39 39 om een offerte op maat te ontvangen.