Messe Hannover

Terug naar overzicht

De HANNOVER MESSE is het belangrijkste internationale platform en hotspot voor industriële transformatie – met uitstekende innovaties of ongewone producten. Hier vindt u alle feiten die één ding nog duidelijker maken: deelname is een absolute “must”!
Twee derde van de aanwezigen is betrokken bij het nemen van investeringsbeslissingen in hun bedrijf. 22 Procent van de ondervraagden komt naar Hannover met concrete investeringsplannen en deze tendens neemt toe.

HANNOVER MESSE brengt de kernsectoren van de industrie samen op één locatie – van aandrijftechniek, automatisering, energie, R&D en industriële IT tot toelevering. Dit is de plaats waar exposanten de grenzen van technologie en industrie overschrijden.
Een derde van alle professionele bezoekers komt van buiten Duitsland  en meer dan de helft van hen komt van buiten de EU. Exposanten winnen klanten door innovatie. Professionele bezoekers van de beurs zien de HANNOVER MESSE als het belangrijkste venster op de toekomst van de industrie. Met haar jaarlijkse kernthema’s raakt de HANNOVER MESSE de snaar van de tijd.
Bezoekers willen nieuwe dingen zien en beleven. Tot de belangrijkste doelen van de bezoekers behoren het zoeken naar innovaties en trends, het uitwisselen van ervaringen en informatie, netwerken en het genereren van nieuwe zakelijke contacten.
Terugkerende bezoekers en bezoekers die voor het eerst op de HANNOVER MESSE komen, houden elkaar in evenwicht. Vaste exposanten hebben de mogelijkheid om nieuwe doelgroepen aan te boren en hun bestaande relaties te versterken.
Wat zijn de grote spelers aan het doen? Dat is iets wat elke beursbezoeker interesseert. Wereldwijde marktleiders weten dat als je bij de grote spelers wilt horen, je op de HANNOVER MESSE moet staan.
Meer dan 70 procent van de ondervraagde professionele bezoekers geeft aan dat een bezoek aan de HANNOVER MESSE hun professionele activiteit aanzienlijk of zeer aanzienlijk ten goede komt in vergelijking met een bezoek aan andere industriële vakbeurzen. Voor een derde is het zelfs de enige vakbeurs die ze elk jaar bezoeken.

Bekijk de Adexpo beursagenda voor alle beurzen in Hannover Messe waar wij gegarandeerd leveren.

Staat jouw event er niet bij? Neem contact met ons op voor een offerte op maat!

Heb je meubilair nodig voor je beursstand, congres of evenement op de Hannover Messe? Wil je stoelen of tafels huren voor bijvoorbeeld de Ligna, Eurotier, Euha, Domotex, Cemat, Euroblech of Hannover Messe? Dan zit je goed bij Adexpo. Wij regelen je meubilair in Hannover Messe. Ben je opzoek naar balies, statafels, congresstoel of losse stoelen? Dan ben je bij Adexpo aan het goede adres.

Adexpo is leverancier van Messe Hannover voor beurzen, conferenties, events en verhuurt kasten, statafels, barkrukken, lockerkasten en nog veel meer… Wat dacht je van de stoel Tom Vac van het merk Vitra? De stoel is ontworpen door Ron Arad en herkent zich aan de opvallende zitschaal in een mooie ronde vorm. De zitschaal is van wit kunststof en het onderstel is verchroomd. De Tom Vac (S108) stoel is zowel geschikt voor binnen als voor buiten. Het merk Vitra werkt al decennia lang samen met internationale ontwerpers zoals Ronan & Erwam Bouroullec en Charles & Ray Eames. Vitra is in 1953 opgericht en staat bekend om de tijdloze collectie met diverse klassiekers.

Als je denkt aan duurzaam design; daar kan Adexpo je ook bij helpen. Fauteuils, stoelen en barkrukken met duurzame PET Felt technologie van De Vorm. De privacy stoel POD is hier een voorbeeld van. Deze stoel POD is licht van gewicht en gemakkelijk te verplaatsen. Door de hoge en dichte vorm van deze stoel is deze ideaal voor je stand voor een face-to-face gesprek. De Vorm brengt duurzaamheid en design bij elkaar. Het is een Nederlands merk welke zich richt op de volledige levenscyclus van producten en kijkt ook naar het recyclen van afval producten.

Naast de verhuur van meubilair heeft Adexpo ook de mogelijkheid om verlichting te huren. We hebben tafel en staande lampen opgenomen in ons assortiment in verschillende vormen en maten. Ga je voor transparante lampen(kap) of  voor een witte grote lamp ( TIME OUT wit)  als eyecatcher op je beursinrichting?

Als je gaat voor hoogwaardige kwaliteit in meubilair ben je bij Adexpo op het goede adres voor Messe Hannover.
Benieuwd naar andere locaties waar wij regelmatig verhuurmeubilair leveren in Duitsland? Bekijk hier enkele andere beurslocaties in Duitsland! Mis je een locatie? Geen zorgen! Niet alle locaties hebben wij beschreven op onze website. Neem contact met ons op via info@adexpo.nl of 0165 57 39 39 om een offerte op maat te ontvangen.