Messe Bremen

Terug naar overzicht

Beurzen, congressen, sport, muziek, entertainment, bedrijfsevenementen en gala’s in het hart van de Vrije Hanzestad Bremen, dat komt allemaal samen bij Messe Bremen. Zes hallen en de OVB-arena bieden in totaal 40.000 M2 overdekte ruime. Na een architectuurwedstrijd van 1995-1997 werd het beurs-en evenementencentrum van WFB op de burgerweide gebouwd volgens plannen van de winnende architect.

Het is een multifunctionele evenementenhal met maximaal 14.000 zitplaatsen en het Congres Center Bremen met 21 zalen grenzend aan een glazen foyer van twee verdiepingen voor de hallen en een gebouw met twee verdiepingen aan de geven dat een winkel en –service functie op zich neemt. Messe Bremen biedt zaalcapaciteiten van 40 tot 14.000 personen, je kan er dus terecht voor een klein of grootschalig event. De drie grote gebouwen vormen een aaneengesloten blok dat de Burgerweide volledig scheidt van het naastgelegen park en Hollerallee. Messe Bremen heeft jaarlijks meer dan 109 evenementen waaronder 52 concerten die samen 800.000 bezoekers naar de zalen trekt. Meer informatie over Messe Bremen kan je terug vinden op hun website.

Adexpo heeft ruime ervaring met het leveren van meubilair en toebehoren van stands bij de Messe Bremen. Ben je opzoek naar meubilair verhuur voor de Messe Bremen? Dan ben je bij Adexpo op het goede adres. Of het nu gaat om het huren van wandkasten, koelkasten lezenaars of lampen het kan allemaal.

Adexpo levert in Bremen voor o.a. de beurs BREAKBULK. In onze beursagenda kan je alle beurzen terug vinden: https://adexpo.nl/evenement/

Bekijk de Adexpo beursagenda voor alle beurzen in Messe Bremen waar wij gegarandeerd leveren.

Staat jouw event er niet bij? Neem contact met ons op voor een offerte op maat!

Kom je opbergruimte te kort in je stand, geen punt, Adexpo levert diverse opbergkasten voor zowel in een berging als voor de schermen. Een archiefkast, opbergrek, ladekast, bureaublok, hoge of lage kasten of een kluisje voor de waardevolle spullen in op te bergen. Wil je liever een product tentoonstellen? Ga dan voor één van de vitrines of brochure rek.

Voeg ook een echte blikvanger toe aan je event of beursstand door de HELLO CHAIR te huren. In diverse vrolijke kleuren ontworpen door het Deense merk Softline. Het merk heeft een lange en rijke geschiedenis. In 1979 is men begonnen met het maken van meubilair en men richtte zich in eerste instantie op de Scandinavische markt. Door de innovatieve, iconische en hoogwaardige ontwerpen heeft het merk zich op de internationale markt gevestigd en is het een begrip in de design wereld.

Onze leverancier Plank heeft de MIURA serie ontworpen welke je als serie kan toevoegen aan je stand. De MIURA serie bestaat uit salon-zit-en statafels en barkrukken welke te huren zijn in vrolijke kleuren. Plank levert al tientallen jaren toonaangevende designs en maakt hun meubilair deel uit van collecties in musea.

Ga je voor hoogwaardige kwaliteit, reserveer dan gauw je meubilair bij Adexpo!

Benieuwd naar andere locaties waar wij regelmatig verhuurmeubilair leveren in Duitsland? Bekijk hier enkele andere beurslocaties in Duitsland! Mis je een locatie? Geen zorgen! Niet alle locaties hebben wij beschreven op onze website. Neem contact met ons op via info@adexpo.nl of 0165 57 39 39 om een offerte op maat te ontvangen