Messe München

Terug naar overzicht

Wereldwijde competentie verbinden: Trouw aan deze stelling, verbindt Messe München mensen over de hele wereld – en dat al meer dan vijf decennia lang. Hun missie: Hun klanten het beste platform voor succesvol zakendoen bieden, op de thuislocatie München en over de hele wereld.
Hun klanten zijn op zoek naar een platform voor professionele uitwisseling, veelbelovende zakenrelaties en netwerken met belangrijke multipliers en verenigingen.
Zij kunnen hen dit alles bieden: Messe München is een van de grootste beursbedrijven wereldwijd en facilitair exploitant van het beursterrein van München, het ICM – Internationales Congress Center en het MOC Veranstaltungscenter München. Met een netwerk van aangesloten bedrijven in Europa, Azië, Afrika en Zuid-Amerika en ongeveer 70 buitenlandse vertegenwoordigingen zijn ze ook wereldwijd succesvol aanwezig. Met ongeveer 1.100 medewerkers organiseren en houden ze internationale vakbeurzen en congressen, en organiseren ze gastmanifestaties, jaarlijkse algemene vergaderingen en bedrijfsevenementen inclusief conferenties en trainingen op hun verschillende locaties.

Bekijk de Adexpo beursagenda voor alle beurzen in Messe München waar wij gegarandeerd leveren.

Staat jouw event er niet bij? Neem contact met ons op voor een offerte op maat!

Heb je meubilair nodig voor je beursstand, congres of evenement op de Messe München? Wil je stoelen of tafels huren voor bijvoorbeeld de Bauma, IFAT, ISPO of IAA? Dan zit je goed bij Adexpo. Wij regelen je meubilair in Messe München.

Van baliekrukken, balies tot aan een lockerkast. Mocht je gebruik willen maken van designmeubilair zoals bijvoorbeeld het Scandinavische HAY , dan biedt Adexpo een enorme keuze. Denk aan de ABOUT serie met de ABOUT A BARSTOOL barkrukken.  Je kunt bij Adexpo HAY stoelen, barkrukken, loungemeubilair, banken en tafels huren voor je evenement in Messe München. Denk aan designers als Hee Welling, Philippe Starck, Arne Jacobsen, Ronan & Erwan Bouroullec,  Busk+Hertzog, Shin & Tomoko Azumi, Rutger Andersson en Jurij Rahimkulov, Laurens van Wieringen en APE. Allemaal masterpieces die je op je stand kunt hebben

Ga je voor een compleet assortiment in je stand, denk dan ook aan de barkruk LEM. Deze iconische barkruk is een minimalistisch en tijdloos ontwerp van Lapalma. Het merk Lapalma staat voor een balans in vakmanschap en industrie. Het Italiaanse bedrijf bestaat al meer dan 40 jaar en is in meer dan 80 landen wereldwijd verdeeld. Men concentreert zicht in lounge, light office, outdoor, café en home meubilair. Dit alles wordt o.a. ontworpen door Anderssen & Voll, Antti Kotlainen, Enzo Berti, Fabio Bartolani, Francesco Rota, Hee Welling, Karri Monni, Leonardo Rassano en Patrick Norguet.

Benieuwd naar andere locaties waar wij regelmatig verhuurmeubilair leveren in Duitsland? Bekijk hier enkele andere beurslocaties in Duitsland! Mis je een locatie? Geen zorgen! Niet alle locaties hebben wij beschreven op onze website. Neem contact met ons op via info@adexpo.nl of 0165 57 39 39 om een offerte op maat te ontvangen.