Beurslocaties Europa (overig)

Een selectie van de locaties in de rest van Europa waar Adexpo levert

EXCEL LONDON

Het London ExCeL International Exhibition Centre, kortweg London ExCeL , is een expositie- en evenementenhallencomplex in Londen, gelegen aan het Royal Victoria Dock tussen Canary Wharf en vliegveld London City Airport. Het centrum bestaat uit 12 evenementenhallen die door het verwijderen van tussenwanden zijn om te bouwen tot de twee grootste pilaarvrije expositieruimtes van het Verenigd Koninkrijk. Tussen de hallen in loopt een gang met diverse kiosken en winkeltjes. Naast de evenementenhallen zijn er 45 kleine vergaderruimtes te vinden. In het centrum worden exposities, conferenties en concerten gehouden.

Lees hier meer over ExCel London.

FIERA MILANO

Fiera Milano is sinds 1920 organisator en gastheer van shows en internationale evenementen en beurzen in Milaan en over de hele wereld. Het bedrijf is sinds 2002 aan de Italiaanse beurs genoteerd en speelt een sleutelrol bij het bevorderen van contacten en zakelijke kansen voor kleine en middelgrote ondernemingen en spelers uit de hele wereld.

Lees hier meer over de Fiera Milano.

FIRA DE BARCELONA GRAN VIA

Fira de Barcelona Gran Via is een van de belangrijkste beursorganisaties in Europa wat betreft het volume en de kwaliteit van haar evenementen, het hoge niveau van haar locaties en haar organisatorische ervaring en professionalisme.
Lees hier meer over de Fira de Barcelona Gran Via.

FIRA DE BARCELONA MONTJUÏC

Fira de Barcelona Montjuïc wordt beschouwd als een van de meest emblematische stedelijke beursterreinen ter wereld en werd in 1929 gebouwd ter gelegenheid van de Internationale Tentoonstelling. Zijn zeven hallen combineren de voortzetting van de beurstraditie met een infrastructuur die geschikt is voor alle soorten evenementen.
Lees hier meer over de Fira de Barcelona Montjuïc.

PALAIS DES CONGRÈS DE PARIS

Het Palais des Congrès de Paris dat vlak bij de Arc de Triomphe ligt, ontvangt jaarlijks meer dan 1.200.000 bezoekers en 235 evenementen.
Lees hier meer over het Palais des Congrès de Paris.

PARC DES EXPOSITIONS PARIS-NORD VILLEPINTE

Het Parc des Expositions Paris-Nord Villepinte werd in 1982 opgericht en is nu het op een na grootste expositiecentrum in Frankrijk. Het Parc des Expositions ligt in de onmiddellijke nabijheid van de luchthaven Charles de Gaulle, wat een vlotte bereikbaarheid vanuit alle hoeken van de wereld mogelijk maakt. Bovendien verbindt de intercitytrein RER B de locatie met het centrum van Parijs en de meeste van haar belangrijkste attracties.

Lees hier meer over Parc des Expositions Paris-Nord Villepinte.

PARIS EXPO PORTE DE VERSAILLES

Al meer dan 90 jaar geniet Paris Expo Porte de Versailles een internationale reputatie en ontvangt het jaarlijks meer dan 7,5 miljoen bezoekers en 200 evenementen. Van publieks- en vakbeurzen tot congressen, diners, cocktails en plenaire sessies, Paris Expo Porte de Versailles is de place to be voor de grootste evenementen in het hart van Parijs.
Lees hier meer over Paris Expo Porte de Versailles.