Beurslocaties België

Een selectie van de locaties in België waar Adexpo levert

ANTWERP EXPO

Het Antwerp Expo is een congrescentrum in de Belgische stad Antwerpen. Het gebouw staat aan de Jan Van Rijswijcklaan (N177), vlak bij de Ring om Antwerpen. Tegenover Antwerp Expo staat het Tankmonument.
Lees hier meer over Antwerp Expo 

 

 

BRUSSELS EXPO

Heb je meubilair nodig voor je beursstand, congres of evenement in Brussels Expo? Wil je loungemeubilair of statafels huren voor bijvoorbeeld de Busworld, Label Expo, Batibouw, Salon Auto/ Moto, Autotechnica, Agribex of Interclassics?

Lees meer over Brussels Expo

FLANDERS EXPO

Flanders Expo bevat acht hallen. De centrale hal, Hal 1 is de grootste, en biedt een oppervlakte van 19.152 m². Links van deze centrale hal liggen Hal 2, 4 en 6, rechts 3, 5 en 7. Deze identieke hallen bieden alle 4032 m² oppervlakte. Later werd Hal 8 toegevoegd, dit is een vierkante hal met een oppervlakte van 10.735 m² en een hoogte van 18 meter.

Lees hier meer over Flanders Expo

KORTRIJK EXPO

Wist je dat er in 1411 ook al ‘Hallen’ waren in Kortrijk? Die heette de Lakenhalle en bevond zich op de Grote Markt. De oude Lakenhallen hadden in de Middeleeuwen een commerciële functie.
Toen deze Lakenhalle te klein werd, bouwde men op het huidige Schouwburgplein de Grote Hallen.

Lees hier meer over Kortrijk Expo

NAMUR EXPO

Deze eventlocatie in het hart van Namen heeft een oppervlakte van 12.000 m². Met twee tentoonstellingshallen, een nieuwe ontvangsthal en twee meeting rooms in het seminariecentrum is Namur Expo goed uitgerust.

Lees hier meer over Namur Expo.

 

SQUARE BRUSSEL

SQUARE is gelegen in Mont-des-Arts, een gebied dat vandaag de dag een mooie combinatie biedt van cultuur, energie, zaken en ontspanning. Met zijn rijke geschiedenis was het ooit een middeleeuws paleis van de hertogen van Brabant en vervolgens een Europees machtscentrum onder de Habsburgers, waar de eerste Belgische vorst in 1831 zijn eed aflegde.

Lees hier meer over SQUARE.