Koelnmesse is een internationale handelsbeurs en expositiecentrum in Keulen (Cologne), Noordrijn-Westfalen te Duitsland. Met ongeveer 80 verschillende beurzen en meer dan 2000 conferenties per jaar is Koelnmesse een van de grootste beursorganisatoren van Duitsland.  Met 284.000 M2 beursoppervlakte en 11 beurshallen tevens de derde grootste beurslocatie van het land.

Koelnmesse is opgericht in 1924 door de organisatie van de eerste Voorjaarbeurs in de stad Keulen door Konrad Adenuauer. Sinds de jaren ’50 richtte Koelnmesse zich steeds meer op de gespecialiseerde beurzen en is in de decennia daarna steeds verder uitgegroeid tot een groot internationale venue.

Verdere algemene informatie is terug te lezen op hun eigen website.

Adexpo heeft ruime ervaring met het leveren van meubilair en toebehoren van stands bij de Koelnmesse in Keulen. Ben je op zoek naar meubilair om te huren voor de Koelnmesse te Keulen? Dan ben je bij Adexpo op het goede adres. Of het nu gaat om het huren van stoelen, fauteuils, banken, (zit)tafels, statafels, afzetpalen en/of afbakenkoorden, het kan allemaal bij Adexpo. Bekijk hier het volledige assortiment van Adexpo: https://adexpo.nl/producten/

Bekijk de Adexpo beursagenda voor alle beurzen in Koelnmesse waar wij gegarandeerd leveren.

Staat jouw event er niet bij? Neem contact met ons op voor een offerte op maat!

Adexpo is één van de hoofdleveranciers van Koelnmesse voor beurzen, conferenties en events. Als preferred supplier van Koelnmesse leveren we naast huurmeubilair ook tapijttegels in de verhuur, kan men vast (beurs) tapijt kopen, leveren we (stand) laminaat, dus kan Adexpo ook voorzien in vloerbedekking. Een alles-in-één oplossing voor je standvloer bij Koelnmesse. Naast het leveren kan Adexpo ook het leggen van tapijt(tegels) en vloerbekleding aanbieden, met de bijbehorende afwerkingen. Adexpo levert o.a. in Keulen voor de beurzen Anuga, ISM, H+H, Spoga Gafa, Gamescom, Kind + Jugend, IMM Cologne, Dmexco, Eisenwarenmesse, ART Cologne.

Tijdens een beurs kan je divers meubilair huren, uiteraard kan Adexpo of de beursorganisator ook met je meedenken om een complete set te leveren. Naast meubilair levert Adexpo ook keukeninrichting (keukenblokken, koelkasten, vaatwassers, waterkokers, koffiezetapparaten, vrieskasten en flessenkoelers), dus je kunt de bezoekers van je stand ook een hapje en drankje aanbieden tijdens je event. Indien je voor een complete standinrichting gaat, denk dan ook eens aan een desinfectiezuil met desinfectiepomp. Deze is te huur in een witte metalen zuil waarin het pompflesje bevestigd kan worden. Meet onze GREET (DZ750)!
Wat dacht je van een balie met baliekrukken voor het ontvangst op de stand, zitmeubilair voor in de lounge hoek. Onze bank/poef BOULI leent zich ideaal voor een aangeklede loungehoek. BOULI is een bank / poef van het merk Noti. Noti heeft veelzijdig, functioneel meubilair met vaak een modulair ontwerp. Het is een Pools merk wat al meer dan 16 jaar in de markt is. De ontwerpen, gemaakt door Poolse designers zoals bijvoorbeeld Porečński en Piotr Kuchciński zijn modern en elegant. Alle collecties komen voort uit samenwerkingen met de meest gerenommeerde ontwerpers, niet voor niets dat ze al drie keer de Red Dot Design Award gewonnen hebben. Het is daarom zeker aan aanrader om eens op de website van NOTI te kijken.

Tevens is de SVEG of ARE fauteuils een perfecte aanvulling op de zit- en loungehoek. Deze series zijn van het merk Kragelund. Het Deense merk levert hoge kwaliteit meubilair wat zich kenmerkt door het comfort en duurzaamheid van materialen. Sinds 1978 is Kragelund leverancier van commerciële gestoffeerde meubelen welke ontworpen worden door zowel interne als externe designers voor dit merk. Voor meer informatie over Kragelund kan je een kijkje nemen op hun website.

Benieuwd naar andere locaties waar wij regelmatig verhuurmeubilair leveren in Duitsland? Bekijk hier enkele andere beurslocaties in Duitsland! Mis je een locatie?

Geen zorgen! Niet alle locaties hebben wij beschreven op onze website. Neem contact met ons op via info@adexpo.nl of 0165 57 39 39 om een offerte op maat te ontvangen.