IAA Nutzfahrzeuge

Terug naar overzicht

De IAA speelt al tientallen jaren een rol bij het vormgeven van de ontwikkeling van de automobiel. Daarbij heeft zij zichzelf steeds opnieuw uitgevonden. Met de Mobiliteitsbeurs IAA München 2021 transformeert de beurs zich tot het toonaangevende internationale mobiliteitsplatform en een duurzaam stadsproject. Mobiliteit ondergaat een ingrijpende verandering en de mobiliteitsmix in zowel stedelijke als landelijke gebieden wordt uitgebreid met nieuwe aanbiedingen. Bijna niemand twijfelt eraan dat de manier waarop we van A naar B komen het komende decennium meer zal veranderen dan in de vorige eeuw het geval was. We zien nieuwe mobiliteitstoestellen, technologieën en spelers zoals start-ups.

En de IAA Munich Mobility Show – als toonaangevend internationaal platform voor de mobiliteit van de toekomst – houdt rekening met deze ontwikkelingen. Of het nu gaat om elektrische of waterstofvoertuigen, geconnecteerde, geautomatiseerde mobiliteit in steden of alternatieven zoals ride-sharing, bakfietsen en vliegende taxi’s. De IAA Munich Mobility Show staat met zijn exposanten en merken voor een holistisch beeld van mobiliteit.
De nieuwe IAA opent zich en zal ook de stad in gaan, rechtstreeks naar de mensen toe, die de nieuwste voertuigen en mobiliteitsconcepten kunnen uitproberen op testroutes buiten de tentoonstellingshallen. Om deze uitdaging aan te gaan, bewandelt de IAA 2021 nieuwe wegen: samen met de aangesloten bedrijven is een fundamenteel nieuw IAA-concept ontwikkeld. In de toekomst zal de IAA mobiliteit naar de gewone mensen in de stad brengen en zich meer en meer van een autoshow tot een alomvattend mobiliteitsplatform ontwikkelen.
Dit betekent dat de IAA zich niet langer uitsluitend op één centrale locatie zal afspelen. De beurs opent zich en brengt de ervaringswerelden van haar merken ook naar de stedelijke hotspots van de partnerstad. Als 360°-mobiliteitsplatform worden de gewone burgers erbij betrokken en worden – buiten de beurshallen – de nieuwste voertuigen, autonome vervoersmiddelen en innovatieve concepten voor het voetlicht gebracht, zodat ze door iedereen kunnen worden gezien, aangeraakt en ervaren. En dat houdt niet op aan het einde van het evenement. De IAA zal ook in de toekomst belangrijke sporen nalaten en dus ook na afloop effect blijven sorteren. Het samenspel met de gemeente en de IAA-exposanten moet ter plekke aanleiding geven tot zichtbare mobiliteitsoplossingen voor een duurzame leefomgeving – de smart city. Denkbare ideeën zijn bijvoorbeeld infrastructuurprojecten voor waterstoftankstations, oplaadzuilen en mobiliteitsknooppunten. Met deze aanpak onderstreept de IAA haar unieke positie als hét platform voor mobiliteit en onderscheidt zij zich van andere autoshows en hi-tech platforms.

Bekijk de Adexpo beursagenda voor alle beurzen waar wij gegarandeerd leveren.

Staat jouw event er niet bij? Neem contact met ons op voor een offerte op maat!

Adexpo levert al jaren op de IAA. Elke keer gaat er prachtig meubilair naar de IAA. Klik hier voor een impressie. Met het veelzijdig gekleurd meubilair van Adexpo en de vele sferen die je kunt creëren, kun je altijd je eigen huisstijl ontwerpen.

Meer Weten? Vraag hier vrijblijvend je offerte aan of neem direct contact met ons op, telefoonnummer: 0165-573939 of mail je aanvraag naar info@adexpo.nl. Adexpo levert niet alleen designmeubilair maar ook praktische dingen zoals een flessenkoeler,  wandkast Kubist  of een locker om je spullen veilig op te bergen.
Ook voor andere beurzen levert Adexpo compleet meubilair voor je stand, staat je beurs er niet bij op onze beursagenda, informeer naar de mogelijkheden! Het enthousiaste team van Adexpo helpt je graag verder.