Hannover Messe

Terug naar overzicht

De Hannover Messe is een van de grootste industriebeurzen die elk voorjaar wordt gehouden in Hannover. Er staan ongeveer 6000 exposanten en er komen ruim 200.000 bezoekers.
De Hannover Messe ging in 1947 van start door een regeling van de Britse militaire regering om de economische vooruitgang in het naoorlogse Duitsland te stimuleren.
In de jaren 80 leidde de groeiende informatica- en telecommunicatie-industrie er toe dat de organisator Deutsche Messe AG de beurs opsplitste. De CeBIT is een succesvolle spin-off van de Hannover Messe. Tegenwoordig richt de beurs zich op robotica.
Van artificiële intelligentie, robotica, automatisatietechnologie, logistieke IT en industriële software, tot batterijen en brandstofcellen. De weg naar ‘Industrial Transformation’ ontdek je op de van Hannover Messe.
Leg nieuwe contacten met behulp van de geïntegreerde netwerkapplicaties op Hannover Messe! Matchmaking, business dating zorgen ervoor dat u in contact komt met personen die echt belangrijk zijn.

Bekijk de Adexpo beursagenda voor alle beurzen waar wij gegarandeerd leveren.

Staat jouw event er niet bij? Neem contact met ons op voor een offerte op maat!

Adexpo levert al jaren op Hannover Messe. Jaarlijks zorgt Adexpo ervoor dat er prachtig designmeubilair naar Hannover Messe gaat. Om je een idee te geven; Een Trompet zittafel met de Babila stoelen in de kleur wit, grijs en zand en de Trompet statafel met de R-Disco barkrukken. Met het veelzijdig gekleurd meubilair van Adexpo en de vele sferen die je kunt creëren, kun je altijd je eigen huisstijl ontwerpen.
Meer Weten? Vraag hier vrijblijvend je offerte aan of neem direct contact met ons op, telefoonnummer: 0165-573939 of mail je aanvraag naar info@adexpo.nl. Adexpo levert niet alleen designmeubilair maar ook praktische dingen zoals een vitrinekast,  opbergrek of een pushboy.
Ook voor andere beurzen levert Adexpo compleet meubilair voor je stand, staat je beurs er niet bij op onze beursagenda, informeer naar de mogelijkheden! Het enthousiaste team van Adexpo helpt je graag verder.