Vitra

Vitra werkt al decennia lang samen met internationale ontwerpers zoals bijvoorbeeld Ronan & Erwan Bouroullec, maar ook Charles & Ray Eames. Het in 1953 gestarte bedrijf stelt sinds de oprichting duurzaamheid bij de designs centraal. Hiermee is een tijdloze collectie ontwikkelt met klassiekers en moderne stukken welke weten te inspireren.

Samen met fantastische ontwerpers innovatieve producten en concepten creëren, dat is waar het bij Vitra om draait. Ze worden ontwikkeld in Zwitserland en wereldwijd geïnstalleerd door architecten, ondernemingen en privépersonen om inspirerende plekken te creëren om te wonen en werken, en voor openbare ruimten.
De klassiekers van Vitra staan voor avant-gardistisch twintigste-eeuws design. Ook vandaag nog wil Vitra grenzen verleggen in design door zijn technische en conceptuele expertise te combineren met de creativiteit van hedendaagse ontwerpers.
Vitra is al tachtig jaar lang een familiebedrijf en gelooft in langetermijnrelaties met klanten, medewerkers en ontwerpers, duurzame producten en groei en de kracht van een goed ontwerp. Meer weten over de geschiedenis van Vitra? Bezoek eens https://www.vitra.com/nl-nl/home

TOM VAC

Adexpo heeft al jaren de Tom Vac stoel in haar assortiment. Wij verhuren deze voor beurzen, events en congressen in binnen- en buitenland. De stoel is ontworpen door Ron Arad en herkent zich aan de opvallende zitschaal in een mooie ronde vorm. De zitschaal is van wit kunststof en het onderstel is verchroomd. De Tom Vac (S108) stoel is zowel geschikt voor binnen als voor buiten.

VISAVIS

De stoel Visavis, ontworpen door Antonio Citterio heeft een comfortabele stoffen zitting in het zwart. De rugleuning is geperforeerd en door het strak vormgegeven onderstel lijkt de stoel Visavis te zweven. Deze mooie zwarte stoel misstaat niet op een congres.

Benieuwd naar onze andere merken? Bekijk ons overzicht!

Liever direct een offerte opvragen? Klik dan hier, bel ons op 0165 57 39 39 of stuur een e-mail naar info@adexpo.nl