Agritechnica

Terug naar overzicht

De Agritechnica is ’s werelds grootste toonaangevende vakbeurs voor landbouwtechnologie. Alle bekende bedrijven binnen de agrarische wereld presenteren hun producten en innovaties voor de industrie. Agritechnica is het ideale platform voor producten en concepten te presenteren voor de toekomst van plantaardige productie en de toekomst van productinstallaties. Met meer dan 390.000 M2 tentoonstellingsruimte verdeeld over 23 hallen trekt de beurs meer dan 445.000 bezoekers uit +50 landen. Er staan zo’n 2.800 exposanten op de beurs.

De Agritechnica wordt al meer dan 125 jaar georganiseerd. In 1887 werd de eerste editie gehouden in Frankfurt am Main. In de loop der jaren is de beurs uitgegroeid en sinds 1995 is de vakbeurs verhuisd naar Hannover Messe, werelds grootste beurscentrum. De beurs wordt georganiseerd door DLG Service en wordt eens in de twee jaar gehouden.
De beurs wordt in verschillende sectoren ingedeeld, te weten: Tractoren, Oogsttechnieken , Transport, Agricultuur, Gebruikte machines, Fruit en groente, Bosbouw en gemeentelijke techniek, Energie, systemen en componenten, Agritechnica plaza. Naast de binnenruimtes zullen er ook buitenruimtes ingericht worden om bijvoorbeeld landbouwmachines te presenteren.

Bekijk de Adexpo beursagenda voor alle beurzen waar wij gegarandeerd leveren.

Staat jouw event er niet bij? Neem contact met ons op voor een offerte op maat!

Wij leveren al jaren bij Messe Hannover voor o.a. de Agritechnica vakbeurs. Dat betekent dat we ervaring hebben met het uitzetten van meubilair op de stands maar ook met het leggen van vloeroplossingen. Voor tapijttegels, vast tapijt, laminaat kunt u ook terecht bij Adexpo zowel voor een individuele stand als voor een gehele beurshal. Omdat er ook buitenruimtes ingericht worden, kan men ook outdoor meubilair huren bij Adexpo. Wat dacht je van de serie PALISSADE? Deze serie bestaat o.a. uit een bank, bench, stoel, barkruk en tafels. De serie is uitermate geschikt om in een buitenruimte te gebruiken en kan ideaal gecombineerd worden diverse stijlen. Benieuwd hoe de PALISSADE op bijvoorbeeld een buiten terras staat? Klik dan hier.

Ben jij op zoek naar een complete stand inrichting voor de beurs Agribex? Vraag hier vrijblijvend je offerte aan of neem direct contact met ons op, telefoonnummer: 0165-573939 of mail je aanvraag naar info@adexpo.nl.