De EuroTier in Hannover is ‘s werelds grootste vakbeurs voor veeteelt en management. Het innovatieplatform van de wereldwijde dierlijke productie-industrie toont een compleet overzicht van innovaties, oplossingen en gevestigde normen. Er worden oplossingen en innovaties voor de rundvee-, varkens- en pluimveehouderij gepresenteerd. De onderwerpen schapen en geiten, pensionpaarden, aquacultuur, alternatieve eiwitten en direct marketing completeren het tentoonstellings- en vakprogramma.

Het wordt sinds 1993 gehost door de Duitse Landbouwvereniging. Het vindt om de twee jaar plaats in de late herfst. De eerste EuroTier vond plaats in 1993. Sinds 1996 wordt de beurs in november om de twee jaar gehouden in afwisseling met Agritechnica in het hannover exhibition centre.

De vakbeurs claimt een wereldwijd belang en heeft invloed op technische ontwikkelingen in de veehouderij. Naast rundvlees, varkensvlees, gevogelte en producten voor alle diersoorten richt de hoofdtentoonstelling EnergyDecentral, die sinds 2006 plaatsvindt, zich op hernieuwbare grondstoffen en gedecentraliseerde energievoorziening.
In 2006 werd “BioEnergy Europe” opgericht onder de paraplu van EuroTier, dat sinds 2010 bekend staat als “BioEnergy Decentral”. Het is momenteel ‘s werelds grootste vakbeurs voor technologie en diensten op het gebied van energie en gedecentraliseerde energievoorziening.

Bekijk de Adexpo beursagenda voor alle beurzen waar wij gegarandeerd leveren.

Staat jouw event er niet bij? Neem contact met ons op voor een offerte op maat!

Adexpo levert al jaren op de Eurotier. Elke keer gaat er weer prachtig meubilair naar de Eurotier. Om je een idee te geven:  Albert Kuip barkrukken in oudroze, lichtgrijs, taupe en groen samen met de Fyn statafel in het eiken. En dezelfde set met de stoelen in het oudroze, groen, lichtgrijs en taupe met de Fyn zittafel in het eiken. Met het veelzijdig gekleurd meubilair van Adexpo en de vele sferen die je kunt creëren, kun je altijd je eigen huisstijl ontwerpen.

Meer Weten? Vraag hier vrijblijvend je offerte aan of neem direct contact met ons op, telefoonnummer: 0165-573939 of mail je aanvraag naar info@adexpo.nl. Adexpo levert niet alleen designmeubilair maar ook praktische dingen zoals een koelkast, of een whiteboard. Of een kapstok om je spullen veilig op te bergen.