De Vorm

Duurzaam en design komt bij elkaar! Dit Nederlandse bedrijf richt zich op het benutten van de volledige levenscyclus van producten en creëren de mogelijkheid om uiteindelijk volledig te recyclen.  Met vernieuwende productietechnieken wordt niet alleen duurzaam maar ook esthetisch meubilair gemaakt. Een stoel gemaakt van PET flessen.. Wie had dat gedacht?!

De Vorm is gevestigd in een nieuw tijdperk, en ontwikkelen sinds 2005 producten volgens de maatstaven van nu. Dit betekent dat ze efficiënt produceren, de volledige levenscyclus van producten gebruiken en uiteindelijk de mogelijkheid creëren om volledig te recyclen en ze een nieuw leven te geven.
Vanaf de allereerste schetsen beginnen ze met het combineren en ontwikkelen van nieuwe technieken om nieuwe innovatiemogelijkheden te vinden. Hun ontwerpproces is doordrenkt met technische ontwikkeling; technieken resulteren in esthetische kenmerken en andersom.
Meer weten over de geschiedenis van De Vorm? Bezoek eens hun website.

NOOK

Adexpo heeft al jaren meubilair van De Vorm in haar assortiment. We verhuren deze voor beurzen, events en congressen in binnen- en buitenland. Laten we beginnen met de designfauteuil Nook (BB990). Het is een loungestoel die is gemaakt met de PET Felt technologie. De fauteuil is ontworpen door Johan van Hengel en is een echte blikvanger. De schaal is lichtgrijs/ antraciet en het frame is zwart poedercoated staal.

POD

Waar je echt niet omheen kunt is de POD designfauteuil van Benjamin Hubert. Deze creëert het gevoel van privacy en comfort in grote of drukke ruimtes. de PET Pod (BB991) is licht van gewicht en gemakkelijk te verplaatsen. Het materiaal is lichtgrijs/ antraciet vilt en heeft houten poten.

Benieuwd naar onze andere merken? Bekijk ons overzicht!

Liever direct een offerte opvragen? Klik dan hier, bel ons op 0165 57 39 39 of stuur een e-mail naar info@adexpo.nl