De DOMOTEX is de wereld van de vloeren. Exposanten en bezoekers van over de hele wereld, vier dagen zakendoen, de nieuwste trends en levensstijl, evenals talloze mogelijkheden om bestellingen aan te nemen. Dat is de belofte van de DOMOTEX – The world of flooring, die het begin van het boekjaar markeert. Hannover Messe zal een paar dagen dienst doen als internationaal centrum voor de vloerensector en een ideale plek bieden om te netwerken en zakelijke leads te krijgen.
Elk bedrijf in de branche, of het nu gaat om kleinere bedrijven of bedrijven met meer dan 10.000 werknemers, kan bij de DOMOTEX een geschikt platform vinden – en dat geldt ook voor verantwoordelijkheidsgebieden. Bedrijfsmanagement, onderzoek en ontwikkeling, assemblage en productie, inkoop etc. komen hier allemaal samen.

Het loont om naar Hannover te komen: tweederde van de aanwezigen komt van buiten Duitsland – en meer dan de helft komt van buiten de EU. In 2020 voerden Groot-Brittannië, India, Turkije, Nederland en de VS bezoekersstatistieken uit. Zo bereikt de DOMOTEX haar wereldwijde aantrekkingskracht.
Gezellige tapijten, stijlvolle parketvloeren, prachtige oosterse tapijten en stijlvolle design vloerbedekkingen: Als toonaangevende internationale vakbeurs presenteert de DOMOTEX ‘s werelds beste vloertrends.
Met het jaarlijkse keynote thema zet de DOMOTEX innovatieve ideeën en ontwikkelingen in de schijnwerpers met de allernieuwste megatrends. Via COVER NEW GROUND in 2021 beschrijft de DOMOTEX het belang van vloeren voor ons algehele gevoel van welzijn.
De DOMOTEX biedt alles wat bezoekers nodig hebben voor hun bedrijf. Experts voeren gesprekken over een breed scala aan actuele trends. In dagelijkse rondleidingen met gerenommeerde architecten en ontwerpers kunnen bezoekers achtergrondkennis opdoen. Er zijn vergaderruimtes beschikbaar om te netwerken in een lounge-achtige omgeving.

Bekijk de Adexpo beursagenda voor alle beurzen waar wij gegarandeerd leveren.

Staat jouw event er niet bij? Neem contact met ons op voor een offerte op maat!

Adexpo levert al jaren op de DOMOTEX. Al is Hannover niet om de hoek, toch kunnen we snel leveren en schakelen. Er gaat elke keer weer prachtig meubilair naar de DOMOTEX.

Met het veelzijdig gekleurd meubilair van Adexpo en de vele sferen die je kunt creëren, kun je altijd je eigen huisstijl ontwerpen. Adexpo levert niet alleen designmeubilair, maar ook praktische dingen zoals een desinfectiezuil, Pushboy afvalbak of kapstok Flag.

Meer weten? Vraag hier vrijblijvend je offerte aan, neem direct telefonisch contact met ons op 0165-573939 of mail je aanvraag naar info@adexpo.nl. Ook voor andere beurzen levert Adexpo compleet meubilair voor je stand. Staat je beurs er niet bij op onze beursagenda? Informeer naar de mogelijkheden! Het enthousiaste team van Adexpo helpt je graag verder.