Vraag via info@adexpo.nl de prijslijst per 1-7-2023 in Excel aan met het laatste nieuwe design meubilair!

Over Adexpo

Adexpo 7705
067345 ADEXPO Ppfoto Scan 3

 

Wie bijzonder zoekt, vindt Adexpo! Door het verhuren van high-end design meubilair zijn we in staat echt iets toe te voegen aan uw beurs, expositie of evenement. Wilt u meubels huren voor uw beurs of evenement? We helpen u graag met het creëren van de perfecte sfeer.

 

 

 

 

Meubelverhuur voor uw event of expo

Goed gekozen meubels en een perfecte presentatie dragen bij aan uw huisstijl en zorgen ervoor dat uw evenement een ervaring wordt die uw bezoekers en deelnemers zich nog lang zullen herinneren. Het toevoegen van design meubels zorgt ervoor dat bezoekers zich welkom en speciaal voelen op iedere beursstand.

Oorsprong

Adexpo is in de zomer van 1988 als klein bedrijf begonnen en opgezet door vader Ad en zoon André van Bezooijen. Het zijn hoogtijdagen voor Nederlands ontwerpers. Dutch Design komt in die tijd tot bloei en groeit uit tot een begrip. Vanaf het begin tot nu is het bedrijf uitgegroeid tot een internationaal uitvoerende organisatie die voorziet in design meubels voor honderden evenementen per jaar. Momenteel zijn er meer dan 850 verschillende artikelen in de collectie die dagelijks worden verzonden naar veel Europese landen door het gebruik van onze eigen vloot aan vrachtwagens. 

Kwaliteit en Zorgvuldigheid 

Vandaag de dag volgen we nog altijd de waarden die ons zo ver hebben gebracht. We voeren een collectie aan beursmeubilair dat opvalt door design en kwaliteit. Met een team van bijna 100 professionals bieden we service op het hoogste niveau. We denken mee met onze opdrachtgevers, we zijn secuur in ons werk en we zijn 24/7 bereikbaar.

Ambitie 

Met bovenstaande waarden helder op het netvlies hebben we de ambitie om binnen afzienbare tijd uit te groeien tot dé verhuurder van design meubels van heel Europa. Gezond verstand, ondernemerszin en energie, een goede neus voor mooie opdrachten en een gedegen organisatie zijn belangrijke factoren die ons zullen helpen onze ambitie waar te maken.

Ontmoet het team!

Adexpo bestaat uit verschillende afdelingen. Bent u benieuwd naar de gezichten achter bepaalde functies? Klik dan hieronder!

Bekijk het gehele team hier

Benieuwd naar onze vacatures?

Wij zien mensen zitten. Onze eigen mensen én de gebruikers van ons meubilair tijdens de vele beurzen en evenementen die we jaarlijks tijdelijk voorzien van meubels en vloerbedekking. Waar zie jij jezelf al zitten? Solliciteer naar je eigen plek bij Adexpo!

Bekijk de vacatures hier