Namur Expo stelt zijn deuren jaarlijks open voor zo’n 250 000 bezoekers. Met 2 grote hallen, meeting rooms en een forum is er plaats voor grotere realisaties, maar ook voor vergaderingen, gezellige recepties of voorstellingen. Neem daarbij uitstekende bereikbaarheid en het garandeert een geslaagd event te worden.
Deze eventlocatie in het hart van Namen heeft een oppervlakte van 12.000 m². Met twee tentoonstellingshallen, een nieuwe ontvangsthal en twee meeting rooms in het seminariecentrum is Namur Expo goed uitgerust. Een van de hallen is met haar 8.000 m² zelfs de grootste van Wallonië. Bovendien verzekeren aparte ingangen, technische hoogstandjes en twee restaurants met uitstekende catering een onfeilbaar event.

Bekijk de Adexpo beursagenda voor alle beurzen in Namur Expo waar wij gegarandeerd leveren.

Staat jouw event er niet bij? Neem contact met ons op voor een offerte op maat!

Heb je meubilair nodig voor je beursstand, congres of evenement in Namur Expo? Wil je baliekrukken of balies huren voor bijvoorbeeld de Empack, Batireno, Saveur& Metiers, Soins & Santé of Transport & logistics? Dan zit je goed bij Adexpo. Wij regelen je meubilair in Namur Expo. Dat wil zeggen, we leveren het op de stand, pakken het meubilair uit en nemen de emballage mee. Van kapstok tot fauteuil. Mocht je gebruik willen maken van designmeubilair zoals bijvoorbeeld het Italiaanse Midj, dan biedt Adexpo een enorme keuze. Denk aan designers als Paolo Vernier, Andrea Lucatello. Allemaal masterpieces die je op je stand kunt hebben. Huur een salontafel of een barkruk van Gaber op Namur Expo.

Laat je inspireren op onze website of neem contact met ons op. Wij kunnen je adviseren met het inrichten van je beursstand in Namur Expo. Natuurlijk staan we ook klaar om geheel vrijblijvend een offerte te maken.

Benieuwd naar andere locaties waar wij regelmatig verhuurmeubilair leveren in België? Bekijk hier enkele andere beurslocaties in België! Mis je een locatie? Geen zorgen! Niet alle locaties hebben wij beschreven op onze website. Neem contact met ons op via info@adexpo.nl of 0165 57 39 39 om een offerte op maat te ontvangen.