Antwerp Expo

Terug naar overzicht

Het Antwerp Expo is een congrescentrum in de Belgische stad Antwerpen. Het gebouw staat aan de Jan Van Rijswijcklaan, vlak bij de ring om Antwerpen. Tegenover Antwerp Expo staat het Tankmonument.
In 1958 opende op het Wilrijkseplein het Nationaal Bouwcentrum dat diende als documentatie- en informatiecentrum voor de bouwwereld. Het terrein omvatte tentoonstellingspaviljoenen, een auditorium en modelwoningen die volgens systeembouw opgetrokken waren.
In 1971 werd de Boekenbeurs Antwerpen voor het eerst in het Nationaal Bouwcentrum gehouden.
Tussen 1972 en 1989 werd er nieuwbouw opgetrokken voor commerciële beursactiviteiten en verdwenen de informatiepaviljoenen. Het congrescentrum werd tevens omgedoopt tot Antwerp Expo.

Antwerp Expo is de locatie voor al uw beurzen, maar ook corporate events en meetings. Deze venue, die gelegen is in het hart van Antwerpen, heeft heel wat troeven.
Bent je op zoek naar een locatie voor uw volgende seminarie, congres, bedrijfsfeest of vakbeurs? Wat uw plannen ook zijn, Antwerp Expo biedt de gepaste ruimte. Je hebt de keuze uit 6 moduleerbare meeting rooms, 5 hallen en een instapklare blackbox.
Antwerp Expo is een toegewijde en stressvrije organisatie. Bij elke event dat wordt georganiseerd krijg je een betrokken Project Manager die je project van A tot Z opvolgt. Ze denken na over de juiste format, de ideale partners, de creatieve invulling…

Bekijk de Adexpo beursagenda voor alle beurzen in Antwerp Expo waar wij gegarandeerd leveren.

Staat jouw event er niet bij? Neem contact met ons op voor een offerte op maat!

Heb je meubilair nodig voor je beursstand, congres of evenement in Antwerp Expo? Wil je stoelen of balies huren voor bijvoorbeeld de Second Home, Boekenbeurs, Maintenance, Zorg.Tech, Transport & Logistics of Stocexpo? Dan zit je goed bij Adexpo. Wij regelen je meubilair in Antwerp Expo. Dat wil zeggen, we leveren het op de stand, pakken het meubilair uit en nemen de emballage mee. Van bureaustoel tot aan lampen. Je kunt bij Adexpo zeer divers meubilair huren voor je evenement in Antwerp Expo. Denk aan designers als Rutger Andersson en Jurij Rahimkulov. Zij hebben prachtige stoelen en barkrukken ontworpen voor Tenzo , die te huren zijn bij Adexpo. De kleurrijke zittingen zijn te plaatsen op alle mogelijke onderstellen (hout, wit hout, zwart hout, chroom). Bij Adexpo zijn de LIU stoelen te huren, ontworpen door Archirivolto voor Midj. Deze comfortabele stoelen, in vrolijke kleurtjes met gelakt eiken onderstel, zijn prima te plaatsen bij verschillende tafels.

Vanuit Roosendaal is Antwerp Expo binnen een uur aan te rijden. We kunnen dus snel schakelen voor naleveringen en omruilingen.

Laat je inspireren op onze website of neem contact met ons op. Wij kunnen je adviseren met het inrichten van je beursstand in Antwerp Expo. Natuurlijk staan we ook klaar om geheel vrijblijvend een offerte te maken.
Benieuwd naar andere locaties waar wij regelmatig verhuurmeubilair leveren in België? Bekijk hier enkele andere beurslocaties in België! Mis je een locatie? Geen zorgen! Niet alle locaties hebben wij beschreven op onze website. Neem contact met ons op via info@adexpo.nl of 0165 57 39 39 om een offerte op maat te ontvangen.