Vraag via info@adexpo.nl de prijslijst per 1-7-2023 in Excel aan met het laatste nieuwe design meubilair!

Brussels Expo

Terug naar overzicht

Brussels Expo heeft een prestigieus verleden. De infrastructuur van de Tentoonstellingspaleizen is immers een erfenis van de Brusselse Wereldtentoonstellingen van 1935 en 1958. De Art Deco gebouwen getuigen van de uitzonderlijke architectuur die zich in de jaren 1930 in Brussel ontwikkelde.
De infrastructuur is in de loop der jaren uitgebreid om aan de behoeften van de markt te voldoen en 115.000 m2 te bereiken, de grootste infrastructuur in zijn soort in België.
Paleis 5 is het symbolische figuur, evenals de aangrenzende paleizen, die rond de waterkamer zijn gebouwd.

In 2013 werd Paleis 12 volledig omgebouwd tot een concert- en performancezaal van hoog niveau, die ook dienst kan doen als congreshal met grote capaciteit. De opening van Paleis 12 betekende een keerpunt in de activiteiten van Brussels Expo, die nu ook een “entertainment”-hub omvatten.
In 2015 kondigde Brussels Expo grote investeringen aan in de vernieuwing van zijn infrastructuur, vooral voor een beter comfort en onthaal van het publiek.
De Brussels Expo Groep bestaat uit verschillende dochterondernemingen waardoor de groep zijn activiteiten kan diversifiëren tussen drie sectoren (Beurzen en Salons, MICE en Vrije tijd) en twee beroepen (Locatiebeheer en Organisatie).
Brussels Expo, ontstaan na de wereldtentoonstelling van 1935, is de hoeksteen van de groep. Haar doel is een plaats te maken voor ontmoetingen en activiteiten van economische, commerciële, industriële, wetenschappelijke, culturele en vrijetijdsaard. Brussels Expo is de Belgische marktleider op het vlak van tentoonstellingsruimte. Hij is onder meer verantwoordelijk voor het beheer van de goederen en diensten in verband met het Tentoonstellingspaleis, Paleis 12 (concertzaal) en de concertzaal “La Madeleine”.
Sinds 2011 heeft de Brussels Expo Group een belangrijke stap gezet in zijn ontwikkelingsstrategie door activiteiten in de amusementssector toe te voegen aan zijn traditionele activiteiten Beurzen en Salons en MICE. Deze strategie stelt de groep in staat om complementaire activiteiten te beheren, waardoor het gebruik van de faciliteiten kan worden verhoogd in minder benutte periodes zoals schoolvakanties en ‘s avonds.
Bovendien biedt het NEO-project, dat de omvorming van de Brussels Expo-wijk tot een nieuwe levensplek beoogt, enorme mogelijkheden om zich te kunnen profileren als de plaats bij uitstek van het grote publiek voor elk type evenement. Het zal Brussels Expo ook in staat stellen om nog competitiever te worden in de MICE-sector, door de groep te voorzien van een derde infrastructuur, een internationaal conventiecentrum, als aanvulling op haar bestaande activiteiten.

Bekijk de Adexpo beursagenda voor alle beurzen in Brussels Expo waar wij gegarandeerd leveren.

Staat jouw event er niet bij? Neem contact met ons op voor een offerte op maat!

Heb je meubilair nodig voor je beursstand, congres of evenement in Brussels Expo? Wil je loungemeubilair of statafels huren voor bijvoorbeeld de Busworld, Label Expo, Batibouw, Salon Auto/ Moto, Autotechnica, Agribex of Interclassics? Van barkrukken tot aan stoelen, Adexpo is van alle markten thuis op het verhuren van meubilair.

Adexpo gaat mee in de vraag naar duurzaamheid. Ook op een stand kun je laten zien dat duurzame materialen prima verwerkt kunnen worden in meubilair.  Ontwerper Johan van Hengel heeft voor de Nederlandse firma De Vorm de fauteuil NOOK ontworpen. Deze fauteuil is gemaakt met de PET felt technologie. En Laurens van Wieringen is verantwoordelijk voor het ontwerpen van de serie LJ, bestaande uit een armstoel, stoel en een barkruk. De zittingen zijn gemaakt van gerecyclede PET flessen. De serie is bij Adexpo te huren.

Hygiëne en veiligheid staan momenteel  voorop. Schone handen voor bezoekers en voor iedereen op de stand. Huur een desinfectiezuil met desinfectiegel in Brussels Expo. Adexpo verhuurt haar meubilair graag op beurzen in Brussels Expo. Naast de grote titels kunnen we ook meubilair leveren op de kleinschalige beurzen.

Laat je inspireren op onze website of neem contact met ons op. Wij kunnen je adviseren met het inrichten van je beursstand in Brussels Expo. Natuurlijk staan we ook klaar om geheel vrijblijvend een offerte te maken.
Benieuwd naar andere locaties waar wij regelmatig verhuurmeubilair leveren in België? Bekijk hier enkele andere beurslocaties in België! Mis je een locatie? Geen zorgen! Niet alle locaties hebben wij beschreven op onze website. Neem contact met ons op via info@adexpo.nl of 0165 57 39 39 om een offerte op maat te ontvangen.