Jaarbeurs Utrecht

Terug naar overzicht

Jaarbeurs Utrecht gelooft dat groei begint met ruimte. Nieuwe kansen, nieuwe ervaringen en nieuwe ideeën ontstaan als mensen de ruimte krijgen elkaar te ontmoeten. In de ogen te kijken. Naar elkaar te luisteren. Met elkaar te praten. Als Jaarbeurs bieden én creëren ze de ruimte voor jouw ontwikkeling. Als mens. Als organisatie. Als industrie. Dat doen ze op een duurzame manier. En dat doen ze zo slim mogelijk. Online en offline. In het centrum van het land, in het hart van de stad, met oog voor jou. Zodat jij op een verantwoorde manier snél verder kunt groeien. Op 26 februari 2017 was het exact 100 jaar geleden dat de allereerste Jaarbeurs werd georganiseerd.

Opgericht om handel en nijverheid te bevorderen en daarmee voorspoed te stimuleren. Nu meer dan 100 jaar later, vormt dit ideaal nog steeds het fundament van Jaarbeurs. Naast de evenementen die ze faciliteren organiseren ze jaarlijks verschillende vak- en publieksbeurzen. Ze hebben kennis van de kernmarkten bouw & installatie, industrie, logistiek, IT en media, zorg en onderwijs, travel en leisure. Het verbinden van vraag en aanbod en exposanten daarbij in contact brengen met de juiste doelgroep(en) staat voor hun centraal.

Bij Jaarbeurs kun je terecht als bezoeker, organisator en exposant. Zij organiseren en faciliteren tal van kleine en grote events, live en online. Het is dé plek voor het bijwonen van congressen of evenementen EN voor het organiseren van vergaderingen, workshops, trainingen, congressen, (bedrijfs)events en beurzen.
Jaarlijks komen 2,5 miljoen bezoekers bij Jaarbeurs over de vloer. Hun evenementenlocatie in Utrecht is geschikt voor uiteenlopende activiteiten. Van grote beurzen, evenementen en shows tot kleinschalige vergaderingen en zakelijke congressen. Met hun jarenlange ervaring en expertise kunnen ze goed inspelen op jouw wensen en behoeften voor elk type ontmoeting. Ze denken met je mee over de inrichting en uitvoering. En ze werken samen met jou toe naar het behalen van jouw doelen. Jaarbeurs is veel meer dan alleen een locatie.

Bekijk de Adexpo beursagenda voor alle beurzen in Jaarbeurs Utrecht waar wij gegarandeerd leveren.

Staat jouw event er niet bij? Neem contact met ons op voor een offerte op maat!

Wil je meubilair huren voor een evenement, congres of je beursstand in Jaarbeurs Utrecht? Wil je barkrukken of bureaustoelen huren voor bijvoorbeeld de Second Home, 50Plusbeurs, Technishow, VSK, Infosecuriy, Webwinkelvakdagen of de Bouwbeurs?

Adexpo verhuurt designmeubilair en levert ook aan Jaarbeurs Utrecht! Dat wil zeggen, we leveren het op de stand, pakken het meubilair uit en nemen de emballage mee. Van balies tot statafels. Mocht je gebruik willen maken van onze service, dan ben je bij ons aan het goede adres om prachtig design meubilair te huren zoals bijvoorbeeld van Arper. Bij Adexpo huur je de CATIFA serie van Arper voor je beursstand in Jaarbeurs Utrecht. Huur de barkruk, stoelen en bijpassende fauteuil bijvoorbeeld. Of ga je toch voor Zuiver? Dit oer Hollandse merk is waar het voor staat: puur. Kies ontwerpen van bekende designers als APE, REM Atelier en Rik van Mierlo. De uitgebreide collectie Albert Kuip stoelen doen het goed op elk event. Kies je voor onze hardloper de stoel Albert Kuip wit? Of maak je een gewaagde keuze met de prachtige armstoel Albert Kuip in groen?

Wat je ook kiest, het team van Adexpo is er om jou te adviseren en verder te helpen.

Een congres, meeting maar ook een beurs kan niet zonder balie! Adexpo heeft een breed assortiment balies die aansluiten bij verschillende stijlen. Heb je onze nieuwste aanwinst LYON al gezien? Dit modulaire baliesysteem van Moree hebben we sinds 2020 in ons assortiment en zou in de Jaarbeurs Utrecht zeker niet misstaan. Creëer een ronde balie of bar en speel met de LED verlichting om de uitstraling aan te passen aan de beursstand.

De Jaarbeurs Utrecht is centraal gelegen in Nederland en daarom voor Adexpo snel te bereiken.

Laat je inspireren op onze website of neem contact met ons op. Wij kunnen je adviseren met het inrichten van je beursstand in de Jaarbeurs Utrecht. Natuurlijk staan we ook klaar om geheel vrijblijvend een offerte te maken.
Benieuwd naar andere locaties waar wij regelmatig verhuurmeubilair leveren in Nederland? Bekijk hier enkele andere beurslocaties in Nederland! Mis je een locatie? Geen zorgen! Niet alle locaties hebben wij beschreven op onze website. Neem contact met ons op via info@adexpo.nl of 0165 57 39 39 om een offerte op maat te ontvangen.