Beurstitels

Een selectie van de beurstitels waar Adexpo levert

50PLUSBEURS

De 50PlusBeurs is een jaarlijks terugkerend evenement dat in 1993 voor de eerste maal werd gehouden. De doelgroep is – zoals de naam al doet vermoeden – personen van 50 jaar en ouder.

Klik hier voor meer info over de 50plusbeurs.

A+A

Als het gaat om veiligheid, gezondheid en beveiliging op het werk, ben je bij de Vakbeurs A+A aan het juist adres.

Lees hier meer over de A+A.

ACHEMA

Achema staat voor Ausstellungstagung für chemisches Apparatewesen. Het is de grootste vakbeurs voor de procesindustrie voor chemische technologie, procestechnologie en biotechnologie.

Lees hier meer over de Achema.

AGRIBEX

De Agribex is de internationale beurs voor Akkerbouw, Veeteelt, Tuin en Groene zones.

Lees hier meer over de Agribex.

AGRITECHNICA

De Agritechnica is ’s werelds grootste toonaangevende vakbeurs voor landbouwtechnologie. Alle bekende bedrijven binnen de agrarische wereld presenteren hun producten en innovaties voor de industrie.

Lees hier meer over de Agritechnica.

 

AGRO TECHNIEK HOLLAND

Agro Techniek Holland is de grootste landbouwbeurs in Nederland. Het is een tweejaarlijks outdoor evenement wat plaats vindt in Biddinghuizen.

Klik hier voor meer info over de Agro Techniek Holland.

ALUMINIUM

De beurs Aluminium, die om de 2 jaar wordt gehouden in de Messe Düsseldorf in Duitsland, is één van de grootste B2B platformen voor de aluminiumindustrie.

Lees hier meer over de Aluminium.

AMBIENTE

De beurs Ambiente is een internationale consumentengoederen beurs. De Ambiente is een van de belangrijkste shows van Europa in zijn soort en presenteert zich als een centraal platform voor de order business voor het komende seizoen.

Lees hier meer over de Ambiente.

ANUGA

De beurs Anuga vindt 1x per twee jaar plaats en wordt steeds gehouden in de Koelnmesse Keulen (DE).

Lees hier meer over de beurs Anuga.

 

AQUATECH

Dé vakbeurs voor de watertechnologie professional. De watersector is sterk in beweging en ondergaat grote veranderingen. Ontdek oplossingen die de industrie nodig heeft, tijdens Aquatech Amsterdam.

Lees hier meer over de Aquatech.

AUTOMECHANIKA

De Automechanika in Frankfurt is ‘s werelds toonaangevende vakbeurs voor de autoservice-industrie. Op de internationale ontmoetingsplaats voor industrie worden reparatiewerkplaatsen en autohandel premières gevierd en trends gezet.

Lees hier meer over de Automechanika.

BATIBOUW

De Batibouw is een grote beurs op het gebied van Bouw in België. Het is de belangrijkste vakbeurs in de bouw, renovatie en woonsector. De beurs wordt georganiseerd voor zowel vakbezoekers als consumenten.

Lees hier meer over de Batibouw.

BAUMA

De beurs Bauma is de grootste vakbeurs ter wereld als het gaat om bouw. Met het oog op de toekomst biedt men de internationale industrie een gemeenschappelijk platform voor innovaties, grensoverschrijdende uitwisselingen en verreikende perspectieven.

Klik hier voor meer info over de Bauma.

BOUWBEURS

De Bouwbeurs is de plek waar iedere specialist in de uitvoerende en voorschrijvende bouw bij moet zijn. De grootste vakbeurs voor de bouw in Nederland biedt vijf dagen lang een uitgebreid aanbod aan interessante content, contact met de juiste doelgroep en zorgt voor de beste leads.

Lees hier meer over de Bouwbeurs.

BREAKBULK

Breakbulk bouwt verbindingen tussen alle mensen die betrokken zijn bij de logistiek en het transport van project- en breakbulkladingen.

Lees hier meer over de Breakbulk.

BUSWORLD

De Busworld is een internationale professionele beurs en organiseert 2 jaarlijks evenementen voor de autobus- en touringcarbranche.

Klik hier voor meer info over de Busworld.

CPHI

De CPhI Worldwide is een gevestigde naam in de industrie, een hoogtepunt in de farmaceutische kalander waarbij professionals en leveranciers over de hele wereld onder één dak samen komen.

Lees hier meer over de CPhI Worldwide.

DIAM

De DIAM is een Duitse vakbeurs voor industriële armaturen (verlichting), aandrijvingen, accessoires en installatietechniek. Tijdens het event komen leveranciers, vak bezoekers en producenten samen.

Lees hier meer over de DIAM.

 

DMEXCO

De DMEXCO is Europa’s toonaangevende digitale marketing & tech event. Zij brengt marktleiders, marketing- en mediaprofessionals en tech-pioniers samen om de digitale agenda te bepalen.

Lees hier meer over de DMEXCO.

DOMOTEX

De DOMOTEX is de wereld van de vloeren. Exposanten en bezoekers van over de hele wereld, vier dagen zakendoen, de nieuwste trends en levensstijl, evenals talloze mogelijkheden om bestellingen aan te nemen… dat is de belofte van de DOMOTEX

Lees hier meer info over de Domotex.

DRUPA

De vakbeurs Drupa is de grootste en meest toonaangevende beurs als het gaat om print technologieën. De grote internationale beurs is interessant voor de grafische industrie.

Lees hier meer over de Drupa.

EBACE

De EBACE is een vooraanstaand evenement en de jaarlijkse ontmoetingsplaats voor de Europese zakenluchtvaartgemeenschap.

Lees hier meer over de Ebace.

EUROPORT

Onze rivieren en zeeën zijn gevuld met uitdagingen en kansen. De Europort nodigt je uit om deel uit te maken van de reis van de maritieme transitie; om de kracht van technologie en transparantie te verkennen. Om duurzame (relatie)schepen te ontwerpen, te bouwen en te onderhouden. SAMEN, VANDAAG, MORGEN.

Lees hier meer over de Europort.

EUROSHOP

De Euroshop is ‘s werelds grootste vakbeurs voor de investeringsbehoeften van de detailhandel. De beurs presenteert zich in 8 fascinerende retaildimensies en kijkt uit naar de toekomst en dynamiek als de industrie zelf. Met alle trends en thema’s beweeg je nu en in de toekomst.

Lees hier meer over de Euroshop.

EUROTIER

De Eurotier in Hannover is ‘s werelds grootste vakbeurs voor veeteelt en management. Het wordt sinds 1993 gehost door de Duitse Landbouwvereniging.

Lees hier meer over de Eurotier.

FI EUROPE

De missie van de Food ingredients Global (FI Europe) is het creëren van zinvolle verbindingen en het ondersteunen van innovatie in de Food & Beverage ingrediëntenindustrie.

Lees hier meer over de FI Europe.

FRUIT LOGISTICA

De FRUIT LOGISTICA in Berlijn is de belangrijkste vakbeurs voor de internationale groenten- en fruithandel. In 2020 waren er 3.300 exposanten uit 91 landen aanwezig. Maar liefst 72.000 vakbezoekers uit 135 landen bezochten de grootste en belangrijkste beurs van de wereldwijde AGF-handel.
Lees hier meer over de Fruit Logistica.

GAMESCOM

De Gamescom is een jaarlijks event wat fungeert als centraal platform voor de Europese computer -en videogame industrie. De beurs brengt Retail, handel en de media samen en beidt de ideale setting voor het verbinden van zakelijke relaties.

Lees hier meer over de Gamescom.

 

HANNOVER MESSE

De Hannover Messe is een van de grootste industriebeurzen die elk voorjaar wordt gehouden in Hannover. Er staan ongeveer 6000 exposanten en er komen ruim 200.000 bezoekers.

Lees hier meer over de Hannover Messe.

 

HORECAVA

Horecava is hét platform voor de foodservice-industrie. Horecava ondersteunt 365 dagen per jaar (online) horecaondernemers en beslissers in de wereld van eten, drinken en buitenshuis slapen.

Lees hier meer over de Horecava.

IAA NUTZFAHRZEUGE

De IAA speelt al tientallen jaren een rol bij het vormgeven van de ontwikkeling van de automobiel. Daarbij heeft zij zichzelf steeds opnieuw uitgevonden.

Lees hier meer over de IAA Nutzfahrzeuge.

IBC

De IBC is ‘s werelds meest invloedrijke media-, entertainment- en technologiebeurs. Zes toonaangevende internationale organisaties zijn de eigenaren achter IBC en vertegenwoordigen zowel exposanten als bezoekers.

Lees hier meer over de IBC.

IFA

Alles staat in het teken van technologie, plezier en innovatie bij de beurs IFA Berlin. IFA is de afkorting van Internationale FunkAusstellung Berlin (Internationale radiotentoonstelling Berlijn).

Lees hier meer over IFA Berlin.

IFFA

De oorsprong van de IFFA gaat terug tot 1949, toen in het kader van een conferentie van de slagersbond van de VS-zone in Frankfurt am Main een begeleidende slagersbeurs werd georganiseerd.

Lees hier meer over de IFFA.

IMM

De IMM Cologne (internationale Möbelmesse) is een internationale, voor het publiek toegankelijke meubelbeurs die elk jaar in januari in het beurscentrum Koelnmesse wordt gehouden.

Lees hier meer over de IMM Cologne.

INFRATECH

Tijdens de InfraTech komt de infrasector samen om verbindingen te leggen, samenwerkingen te versterken, kennis te delen en elkaar te inspireren. De pijlers ontmoeten, kennisoverdracht en innovatie staan centraal.

Lees hier meer over de InfraTech.

INNOTRANS

De InnoTrans is de toonaangevende internationale vakbeurs voor vervoerstechnologie, die om de twee jaar plaatsvindt in Berlijn.

Lees hier meer over de Innotrans.

INTERPACK

De Interpack is de vakbeurs voor verpakkingen, verpakkingsmachines en machines voor zoetwarenindustrie.

Lees hier meer over de Interpack.

ISE

Integrated Systems Europe, vaak de ISE genoemd, is de grootste beurs ter wereld voor de integratie van AV-systemen ( audio- visuele).

Lees hier meer over de ISE.

ISH

De ISH is ‘s werelds toonaangevende vakbeurs die zich richt op het verantwoordelijke beheer van water en energie in gebouwen.

Lees hier meer over de ISH.

ISM

De vakbeurs ISM is de grootste vakbeurs ter wereld op het gebied van zoetwaren en snacks en biedt inspiratie en innovatie.

Lees hier meer over de ISM.

K-MESSE

De K is de belangrijkste beurs ter wereld voor de kunststof- en rubberindustrie.

Lees hier meer over de K.

KUNSTSTOFFEN

De Kunststoffenbeurs is dé ontmoetingsplek voor de gehele keten in de Benelux.

Lees hier meer over de Kunststoffenbeurs.

LIGHT + BUILDING

De Light + Building is een vakbeurs voor innovatie, die alle elektrische gebouwentechniek omvat en met een zowel in de breedte als in de diepte uniek productspectrum de geïntegreerde planning van gebouwentechniek wil bevorderen.

Lees hier meer over de Light + Building.

MATEXPO

De MATEXPO is een tweejaarlijkse internationale vakbeurs voor bouwmaterieel in Kortrijk Xpo. Als derde grootste vakbeurs in Europa ontvangt de MATEXPO als gevestigde waarde meer dan 40.000 bezoekers.

Lees hier meer over de Matexpo.

MOBILE WORLD CONGRESS

De combinatie van ‘s werelds grootste tentoonstelling voor de mobiele telefoonindustrie en een congres waarin vooraanstaande bestuursvoorzitters van mobiele operators, verkopers en content-eigenaren bijeen komen.

Lees hier meer over het Mobile World Congress.

MODEFABRIEK

Al 25 jaar is Modefabriek.nl het online platform dat de modebranche connect en business stimuleert.

Lees hier meer over de Modefabriek.

MRO Europe

MRO Europe is de belangrijkste beurs op het gebied van onderhoud, reparatie en revisie binnen de commerciële luchtvaartindustrie.

Lees hier meer over MRO Europe.

OFFSHORE ENERGY

De Offshore Energy Exhibition and Conference (OEEC) is waar de energietransitie plaatsvindt. Het is Europa’s toonaangevende bijeenkomst van de gehele offshore energie-industrie en uw kans om te netwerken met hooggekwalificeerde deskundigen en professionals over de hele wereld markten.

Lees hier meer over de Offshore Energy.

PLMA

De Private Label Manufacturers Association (PLMA) is een non-profitorganisatie die in 1979 is opgericht om huismerken te promoten.

Lees hier meer over de PLMA.

PROVADA

“Dare to dream together for a better built environment”, dat is wat Provada beweegt. PROVADA is de grootste vastgoedbeurs van Nederland die jaarlijks plaatsvindt in de Rai Amsterdam.

Lees hier meer over de Provada.

SALON AUTO-MOTO

Jaarlijks trekken tot een half miljoen bezoekers naar de Heizelpaleizen om er tijdens de Brussels Motor Show kennis te maken met de nieuwste producten en diensten die de invoerders van gemotoriseerde tweewielers, personenwagens, vrachtvoertuigen, toebehoren, uitrustingen en accessoires er voorstellen aan de talloze bezoekers, zowel particulieren als professionals en wagenparkbeheerders.

Lees hier meer over de Salon Auto- Moto.

SEAFOOD EXPO GLOBAL

De Seafood Expo Global, met een gunstige ligging in Brussel, is ‘s werelds grootste vakbeurs voor zeevruchten.

Lees hier meer over de Seafood Expo Global.

SIAL

Elke professional zal u vertellen: als u dit jaar maar één voedingsbeurs kunt bijwonen, ga dan naar de SIAL in Parijs. Het is de grootste beurs in de sector, een must voor trendsetters en trendvolgers die hun bedrijf willen laten groeien.

Lees hier meer over de SIAL.

TRANSPORT & LOGISTICS

Transport & Logistics richt zich op primair transport en warehousing. Het transport aanbod is multimodaal: er wordt aandacht besteed aan verschillende alternatieven op vervoer over de weg, zoals via de lucht, over het water of per spoor.

Lees hier meer over Transport & Logistics.

VICTAM

De VICTAM International is veruit ‘s werelds grootste speciale evenement voor de diervoederverwerkende industrie. Samen met VICTAM International is GRAPAS International, het evenement voor de graan-, meel- en rijstverwerkende industrie.

Lees hier meer over de Victam.

VITAFOODS

Vitafoods Europe is een jaarlijks terugkerend evenement waar de wereldwijde nutraceutical supply chain samenkomt om zaken te doen. Een bron van toonaangevende leveranciers van voedingssupplementen, functionele voedingsmiddelen, dranken en hoogwaardige service-en apparatuur leveranciers uit de vier belangrijke sectoren van de industrie.

Lees hier meer over Vitafoods Europe.

VSK

De VSK is dé beurs voor de totale installatie branche en brengt de sector met elkaar in verbinding.

Lees hier meer over de VSK.

WindEurope

WindEurope is de stem van de windindustrie en promoot windenergie actief in heel Europa.

Lees hier meer over de WindEurope.