Vraag via info@adexpo.nl de prijslijst per 1-7-2023 in Excel aan met het laatste nieuwe design meubilair!

Moree

Moree is gespecialiseerd in lichte meubels en accessoires voor stijlvolle interieurs. Hun producten zijn gericht op liefhebbers van een sensuele en stedelijke sfeer. Moree’s ontwerpers zijn geïnspireerd door hun liefde voor heldere vormen, innovatieve materialen en hun passie voor het spelen van licht om expressieve en tijdloze interieurs en exterieurs te creëren.

Het assortiment is gebaseerd op een uitgebreide collectie tafels en licht objecten, voor alle gebieden van toepassing voor beurzen, events, congressen, lounges en meetings voor binnen en buiten, Functionaliteit, duurzaamheid en elegant design vormen de basis van het succes van Moree. Een andere individuele, aantrekkelijke en fascinerende troef is de mogelijkheid om individuele prints toe te passen op onze meubels om merken of berichten te dragen op een uitzonderlijke manier. Moree is een teken van elegante en perfect functionele kwaliteitsproducten die je kunt huren bij Adexpo.Wij garanderen het kwaliteitsniveau en de duurzaamheid van onze producten door het exclusieve gebruik van hoogwaardige materialen: staal, aluminium, glas, hout-afgeleide materialen, vilt. De unieke doorschijnende kunststoffen worden exclusief voor Moree ontwikkeld en geproduceerd.

Moree behoudt Duitsland bewust als productielocatie. Ontwerp, ontwikkeling en productie worden daarom grotendeels gewaarborgd in samenwerking met Duitse partners. Strenge kwaliteitsnormen en korte levertijden krijgen voorrang. Alleen licht geeft een ziel aan de kleuren, materialen, vormen en afmetingen van het interieur. De effecten die een interieur kan produceren, hangen grotendeels af van het juiste lichtbeheer. En we mogen niet vergeten dat onder de visuele media licht emoties veel beïnvloedt.

Moree richt zich op innovatieve LED-technologie in een perfecte symbiose met haar producten. De LED-modules zijn op afstand bediend. Talloze kleuren, helderheiden en gevarieerde effecten kunnen met één druk op de knop worden gecreëerd. Licht en kleuren openen nieuwe horizonten om de producten van Moree zo fascinerend te ontwerpen en te maken.
Meer weten over de geschiedenis van Moree? Bezoek ook eens https://www.moree.de/ Benieuwd naar welke ontwerpen van Moree je kunt huren bij Adexpo?

Bekijk hieronder ons assortiment.

COUNTER RADIUS | COUNTER EDGE

Witte receptie balies passen in elk interieur. Bij de Counter Radius en Edge zijn enorm veel mogelijkheden omdat het modules zijn. Hierdoor kun je heel eenvoudig een losse unit of een professionele bar creëren. De verlichte counters overtuigen door tijdloos design en hoogwaardige afwerking. De materialen die worden gebruikt in het representatieve witte ontvangstmeubilair zijn robuust en gemakkelijk te verzorgen. De ontvangstteller kan worden vervaardigd in witte of houten of metalen oppervlakken en past zich dus perfect aan het gewenste interieur. Indirecte verlichting zorgt voor sfeer. Adexpo verhuurt deze prachtige counters onder de naam LYON. Dit modulaire systeem kun je zelf combineren tot de gewenste vorm. Op onze site hebben we al enkele vormen op een rijtje gezet, maar neem gerust contact op als je samen een ander model wil vormen. Maak bijvoorbeeld een compleet ronde balie!

De balie heeft LED verlichting die aan binnen- en buitenzijde los van elkaar te regelen is met de meegeleverde afstandsbediening waarin je RAL kleuren kan invoeren voor de gewenste kleur.

Bekijk ook eens de sfeerbeelden bij alle artikelen om een goede impressie te krijgen.

De (BL100) is de rechte module van 108cm. De rechte module hebben we ook in 208cm (BL101) De 3 afgeronde balies zijn de (BL102) (BL103) en (BL104).

CUBE

De Cube (BB490) van Moree gebruik je als zitmeubel, tafel , decoratief object of indirecte lichtbron. De lichtgevende zitkubus is ideaal voor  professioneel gebruik. Cube  is uitgerust met een transparante kabel en voetschakelaar. Een echte eyecatcher op je stand of een buitenevenement. De Cube is verkrijgbaar in LED- versie met afstandsbediening met gevarieerde kleur- en dimfuncties. Om nog meer sfeer te maken kun je uitbreiden met de salontafel (T4900) en de statafel (T7900).

Bij Adexpo hebben we CUBE omgedoopt tot LOUNGE OUTDOOR LED.

Designmerken bij Adexpo

Benieuwd naar onze andere merken?

Liever direct een offerte opvragen?

Maak een bestelaanvraag door op onderstaande knop te drukken of bel of mail ons.