MOREE

Moree is gespecialiseerd in lichte meubels en accessoires voor stijlvolle interieurs. Hun producten zijn gericht op liefhebbers van een sensuele en stedelijke sfeer. Moree’s ontwerpers zijn geïnspireerd door hun liefde voor heldere vormen, innovatieve materialen en hun passie voor het spelen van licht om expressieve en tijdloze interieurs en exterieurs te creëren.

Het assortiment is gebaseerd op een uitgebreide collectie tafels en licht objecten, voor alle gebieden van toepassing voor beurzen, events, congressen, lounges en meetings voor binnen en buiten,

Functionaliteit, duurzaamheid en elegant design vormen de basis van het succes van Moree.

Een andere individuele, aantrekkelijke en fascinerende troef is de mogelijkheid om individuele prints toe te passen op onze meubels om merken of berichten te dragen op een uitzonderlijke manier. Moree is een teken van elegante en perfect functionele kwaliteitsproducten die je kunt huren bij Adexpo.

Wij garanderen het kwaliteitsniveau en de duurzaamheid van onze producten door het exclusieve gebruik van hoogwaardige materialen: staal, aluminium, glas, hout-afgeleide materialen, vilt. De unieke doorschijnende kunststoffen worden exclusief voor Moree ontwikkeld en geproduceerd.

Moree behoudt Duitsland bewust als productielocatie. Ontwerp, ontwikkeling en productie worden daarom grotendeels gewaarborgd in samenwerking met Duitse partners. Strenge kwaliteitsnormen en korte levertijden krijgen voorrang.

Alleen licht geeft een ziel aan de kleuren, materialen, vormen en afmetingen van het interieur. De effecten die een interieur kan produceren, hangen grotendeels af van het juiste lichtbeheer. En we mogen niet vergeten dat onder de visuele media licht emoties veel beïnvloedt.

Moree richt zich op innovatieve LED-technologie in een perfecte symbiose met haar producten. De LED-modules zijn op afstand bediend. Talloze kleuren, helderheiden en gevarieerde effecten kunnen met één druk op de knop worden gecreëerd. Licht en kleuren openen nieuwe horizonten om de producten van Moree zo fascinerend te ontwerpen en te maken.
Meer weten over de geschiedenis van Moree? Bezoek ook eens https://www.moree.de/ Benieuwd naar welke ontwerpen van Moree je kunt huren bij Adexpo?

Bekijk hieronder ons assortiment.

Benieuwd naar onze andere merken? Bekijk ons overzicht!

Liever direct een offerte opvragen? Klik dan hier, bel ons op 0165 57 39 39 of stuur een e-mail naar info@adexpo.nl