MIDJ

Midj is een Italiaans designmerk in stoelen, tafels, barkrukken en accessoires. Sinds 1987 produceert en ontwerpt het familiebedrijf designmeubelen met de grootste passie en bevlogenheid. De familie hecht er veel waarde aan om alles van begin tot het eind van het productieproces onder één dak te huisvesten en volledig in eigen beheer te houden. Het is daarom waarom zowel het kantoor, het creatieve hart, en de fabriek waar de creatieve ideeën tot uiting worden gebracht gevestigd zijn in de plaats Cordovado.
Alle Midj meubels en overige accessoires worden tot in het kleinste detail met veel vakmanschap vervaardigd, voor elke productiefase. Midj mag zijn designstukken wereldwijd leveren voor het inrichten van hotels, bars, restaurants, horeca, bedrijven kantoren en conferentieruimtes.
De ziel van Midj zijn o.a. Paolo Vernier, Andrea Lucatello, Gebied 44, AtelierNanni, Balutto Associati, Beatriz Sempere, Cappellini& Licheri, Fabrizio Batoni, Franco Poli en Millim Studio.
Het team van Midj bestaat uit mannen en vrouwen die worden ondersteund door hun Ethische Code en wereldwijd professionele en competente ondersteuning garanderen. Dit bekent het aanmoedigen van deugdzaam gedrag en methoden. Om een goed ondernemingsmanagement beter te combineren met maatschappelijk relevante verwachtingen en interesses. Teamleden dagen elkaar uit om creatief na te denken, zichzelf in vraag te stellen en hun vaardigheden van dag tot dag te verbeteren. Meer weten over de geschiedenis van Midj? Bezoek ook eens www https://www.midj.com/.

Adexpo is trots dat we het designmeubilair van Midj verhuren voor beurzen, events en congressen in het binnen- en buitenland.

Benieuwd naar onze andere merken? Bekijk ons overzicht!

Liever direct een offerte opvragen? Klik dan hier, bel ons op 0165 57 39 39 of stuur een e-mail naar info@adexpo.nl