HAY

Het Deense designlabel HAY is een merk dat in een relatief korte tijd erg groot is geworden en dat is natuurlijk niet zonder reden. De meubels van HAY hebben namelijk een bijzonder, fris en nieuw karakter. Het designlabel is groot geworden door de About a Chair collectie van Hee Welling en heeft sindsdien niet meer stilgezeten. Zo timmeren ze hard aan de weg om hun visie waar te maken: mooi en hoogwaardig design aan zoveel mogelijk mensen aanbieden. De uitgebreide collectie van HAY bestaat uit prachtige, eigentijdse designproducten die door internationale, gerenommeerde en jonge ontwerpers ontworpen en ontwikkeld zijn. Je kunt bij HAY terecht voor onder andere eetkamerstoelen, banken, fauteuils, barkrukken, tafels en tuinmeubilair.
HAY heeft altijd geloofd dat goed design ieders recht is. Daarom hebben de medeoprichters en Creative Directors Mette en Rolf Hay zich er vanaf het allereerste begin op toegelegd om samen te werken met de beste ontwerpers van hun generatie van over de hele wereld om producten van hoge kwaliteit te creëren die beschikbaar zouden zijn voor een breed publiek. Dit basisprincipe motiveert ons ook vandaag nog.
Ze zijn geïnspireerd door de realiteit van het leven van vandaag, waarin de traditionele scheidslijnen tussen persoonlijke en professionele ruimte vloeiender zijn, zodat onze meubels, verlichting en accessoires kunnen worden gebruikt in een verscheidenheid van omgevingen en aan vele behoeften voldoen.
Bij HAY is alles wat ze maken gebaseerd op drie primaire inspiratiebronnen: kunst, architectuur en mode. Ze hebben altijd veel aandacht besteed aan en zijn geïnspireerd door hun omgeving, en door de vinger aan de pols van de hedendaagse cultuur te houden, houden ze gelijke tred met de wereld om hun heen. Meer weten over de geschiedenis van Hay? Bezoek ook eens https://hay.dk/

Adexpo heeft een enorm Hay assortiment wat we verhuren voor beurzen, events en congressen in binnen- en buitenland. Denk aan stoelen, barkrukken, loungemeubilair, banken en tafels. Benieuwd naar welke ontwerpen van Hee welling je kunt huren bij Adexpo? Bekijk hieronder ons assortiment:

Benieuwd naar onze andere merken? Bekijk ons overzicht!

Liever direct een offerte opvragen? Klik dan hier, bel ons op 0165 57 39 39 of stuur een e-mail naar info@adexpo.nl