Lapalma

Lapalma, volledig in balans tussen vakmanschap en industrie, productie-efficiëntie en aandacht voor detail, produceert en verkoopt Lapalma kwaliteitsontwerpen over de hele wereld. Stoelen, fauteuils, krukjes, tafels zijn het resultaat van continu onderzoek, dat tot doel heeft echte innovatieve oplossingen te genereren die met elkaar in dialoog gaan. Lapalma heeft een prachtige geschiedenis. Al 40 jaar werken ze waar ze geboren zijn, in het mooie Cadoneghe in Veneto, Italië. De eerste meubels zijn gemaakt in een garage een paar meter van huis. Vandaag de dag zijn onze meubels verdeeld in meer dan 81 landen wereldwijd.
Lapalma heeft 5 verschillende inrichtingen; Lounge, Light Office, Outdoor, Café en Home. ook al wonen de ontwerpers van Lapalma ergens anders,  Lapalma zit  in het bloed. Dit ligt op de eerste plaats aan het karakter van elk individueel product, de buitengewone herkenbaarheid, maar ik denk ook aan het plezier in het inrichten van verschillende ruimtes.
Lapalma houdt van ambachtelijke tradities. Van het werken met hout en metaal. De basis van vakmanschap is de totale controle van de details. Dit wordt gecombineerd met een efficiënte productie, aangedreven door state-of-the-art machines die altijd innovatieve oplossingen nastreven.
Duurzaamheid is een centrale en gedeelde waarde van Lapalma. Van materiaalkeuze tot productie, Lapalma is attent op het milieu. Alle producten kunnen worden gedemonteerd en gerecycled, het gebruik van kunststoffen wordt geminimaliseerd en de energiebehoeften van het bedrijf worden consequent gedekt door fotovoltaïsche panelen en een geothermische systeem. . Meer weten over de geschiedenis van Lapalma? Bezoek eens https://www.lapalma.it/en

Belangrijke samenwerkingsverbanden voor prestigieuze projecten, dat is de kracht van Lapalma. Lapalma producten zijn het resultaat van samenwerking met internationale ontwerpers, die dankzij hun ervaring collecties hebben gemaakt die wereldwijd worden gewaardeerd. Het gemeenschappelijke kenmerk is: innovatieve ideeën met een grote veelzijdigheid. De designers die ontwerpen voor Lapalma zijn o.a. Anderssen & Voll, Antti Kotilainen, Enzo Berti, Fabio Bartolani, Francesco Rota, Hee Welling, Karri Monni, Leonardo Rossano en Patrick Norguet.

Benieuwd naar onze andere merken? Bekijk ons overzicht!

Liever direct een offerte opvragen? Klik dan hier, bel ons op 0165 57 39 39 of stuur een e-mail naar info@adexpo.nl