Alles staat in het teken van technologie, plezier en innovatie bij de beurs IFA Berlin. IFA is de afkorting van Internationale FunkAusstellung Berlin (Internationale radiotentoonstelling Berlijn). Het is een van de oudste industriële beurzen in consumentenelektronica en huishoudelijke aparaten tentoonstellingen welke gehouden wordt in Messe Berlin Duitsland.  In de jaren tussen 1926 – 1939 werd de beurs jaarlijks gehouden, maar vanaf 1950 werd het event om de twee jaar georganiseerd tot 2005. Intussen is de beurs uitgegroeid tot een jaarlijks event. De IFA is de grootste beurs voor consumentenelektronica en trekt jaarlijks zo’n 273.800 bezoekers uit meer dan 130 landen met meer dan 1.000 exposanten.

De IFA wordt georganiseerd door GFU ( the German Association for Entertainment and Communications Electronics) in samenwerking met Messe Berlin.  De IFA is gericht op de belangrijkste en nieuwe producten en innovaties van de markt en bidet kansen voor alle fabrikanten, distributeurs en retailers in de consumentenelektronica en huishoudelijke apparaten om waardevolle kennis uit te wisselen. De beurs trekt experts en bezoekers over de hele wereld en presenteert een programma met showcases van merken, producten, innovatieve exposities, live cooking, talkshows, games, netwerken en nog veel meer. Het is een unieke beurs welke niet mag missen.

Bekijk de Adexpo beursagenda voor alle beurzen waar wij gegarandeerd leveren.

Staat jouw event er niet bij? Neem contact met ons op voor een offerte op maat!

Al jaren lang levert Adexpo aan IFA te Messe Berlin. Wil je een indruk hebben hoe zo’n beursstand er uit ziet? Check dan onderstaand project.
Het project van 2019 zijn er meerdere stands uitgelicht met o.a. het volgende meubilair: Barkruk FARO Donkergrijs-wit, Statafel VIGO 146×83 wit, Bank ACE Zwart, Poef ACE Zwart, Salontafel ALMA ø46 Wit, Bank SIT DOWN 2 Parelgrijs, Fauteuil ABOUT A LOUNGE Donkergrijs –wit, Salontafel COPENHAGUE ø50 Off white.

Ben jij op zoek naar een complete stand inrichting voor de beurs IFA Berlin? Vraag vrijblijvend je offerte aan of neem direct contact met ons op, telefoonnummer: 0165-573939 of mail je aanvraag naar info@adexpo.nl