TAETS Art and Event Park

Terug naar overzicht

Taets bevindt zich op het historische Hembrugterrein, deel van het Unesco Wereld Erfgoed ‘de stelling van Amsterdam’ en één van de meest toonaangevende culturele centra van de stad. Deze spectaculaire locatie biedt zowel neoclassicistische gebouwen aan het water, als ongepolijst rauw industrieel erfgoed en groene zones. Met state-of-the-art faciliteiten, hun on-site team, en exclusieve catering voor al je evenementen, is Taets de optimale locatie voor je volgende congres, productpresentatie, beurs, receptie, feest, en meer. Ze faciliteren zowel voor kleine groepen van 10 bezoekers als voor congressen, beurzen of festivals tot 10.000 bezoekers. De locatie heeft een multifunctioneel buitenterrein, en is geheel in eigen stijl te branden. Ze maken graag alles voor je mogelijk. Van een exclusieve internationale vakbeurs tot een wervelende publieksbeurs, de veelzijdigheid van Taets’ beurslocatie biedt unieke mogelijkheden.

Taets Art and Event Park is een unieke evenementenlocatie gevestigd in bijzondere congreslocatie met oneindige mogelijkheden in een inspirerende omgeving. Van industriële zalen tot klassieke theaters, Taets biedt een spectaculaire, veelzijdige en historische omgeving voor verschillende evenementen. Hun on-site team denkt graag met u mee. Een chique sit-down diner onder de sterren, een foodtruck festival, een barbecue in de tuin, een intiem diner op het water of een sit-down diner met entertainment; niets is onmogelijk. Ontdek de inspirerende ruimtes met diverse capaciteiten, compleet naar wens ingericht, met high-end faciliteiten, voor individuele vergaderingen of dynamische break-out sessies. Taets’ creatieve en industriële sfeer biedt een veelzijdig en inspirerend festivalterrein voor indoor en openlucht festivals, klein en groot, zowel zakelijk als publieksgericht. De gebouwen bieden optimale storytelling mogelijkheden voor een productpresentatie die verrast, uitdaagt en inspireert. Hun creatieve team denkt graag met u mee. Taets Catering Services brengt uw evenement tot leven. Van eenvoudige borrels tot chique diners, hun chef koks realiseren tot de verbeelding sprekende gerechten en arrangementen.

Bekijk de Adexpo beursagenda voor alle beurzen in TAETS waar wij gegarandeerd leveren.

Staat jouw event er niet bij? Neem contact met ons op voor een offerte op maat!

Heb je meubilair nodig voor je beursstand, congres of evenement in het Taets Art and Event Park Amsterdam? Wil je congresstoelen of vitrines huren voor bijvoorbeeld de shows: Career Show Tech, Deliver, WSAI, Geospatial World Forum of Packaging & Innovations? Dan zit je goed bij Adexpo. Wij regelen je meubilair in Taets. Dat wil zeggen, we leveren het op de stand, pakken het meubilair uit en nemen de emballage mee. Van wandkast tot aan een kapstok. Mocht je gebruik willen maken van designmeubilair van bijvoorbeeld het Italiaanse merk Gaber of stoelen van het Zwitserse merk Vitra (denk aan de bekende ontwerpen Panton, Eames, Tom Vac en Végétal), dan biedt Adexpo een enorme keuze. Adexpo beschikt over een ruim assortiment meubilair van hoogwaardige kwaliteit. Van loungemeubilair (banken, fauteuils en banken) via zitmeubilair (zittafels met stoelen) naar barmeubilair (barkrukken met statafels), aangevuld met balies en baliekrukken, complete keukeninrichting en diverse stand benodigdheden als afbakenpalen, opbergrekken, kapstokken alsook lampen.

Benieuwd naar andere locaties waar wij regelmatig verhuurmeubilair leveren in Nederland? Bekijk hier enkele andere beurslocaties in Nederland! Mis je een locatie? Geen zorgen! Niet alle locaties hebben wij beschreven op onze website. Neem contact met ons op via email info@adexpo.nl of bel ons op 0165 57 39 39 om een offerte op maat te ontvangen.