GABER srl

GABER is een Italiaans merk dat zich heeft gespecialiseerd op het gebied van projectmeubiliar. Het meubilair van Gaber wordt onder andere gemaakt van kunststof, hout, metaal en diverse anderen materialen. Het bedrijf is jong, fris en smaakvol op verschillende gebieden. GABER is tevens gespecialiseerd in het vormen van kunststoffen en metaalbewerking biedt GABER moderne en praktische ontwerpen. Hiervan zijn enkele dan ook beloond met prijzen, waaronder de Red Dot Design Award.

Meer informatie over GABER is te vinden op hun website: www.gaber.it

Adexpo neemt sinds 2009 bij de leverancier GABER diverse artikelgroepen af bestemd voor de verhuur op beurzen en evenementen. Bij Adexpo kun je barkrukken OCTO, stoelen BASKET, stoelen MOEMA in 2 varianten, namelijk met 4 poten en met een draaibare witte kolompoot (beide bij Adexpo te vinden onder de naam MOMEA), barkrukken EASY (bij Adexpo ook te vinden onder de naam MOMEA), en zittafels STEFANO (bij Adexpo te vinden onder de naam MILANO) huren.

STEFANO

Naast stoelen en barkrukken biedt Adexpo ook tafels aan van GABER, namelijk de zittafel STEFANO. De lichtgewicht en functionele zittafel STEFANO is bij Adexpo bekend onder de naam MILANO. De tafel STEFANO wordt door ADEXPO sinds eind 2012 aangeboden voor verhuur.

De tafel STEFANO is verkrijgbaar met een houten onderstel in houtkleur en een wit blad met een diameter van 100 cm.

Benieuwd naar onze andere merken? Bekijk ons overzicht!

Liever direct een offerte opvragen? Klik dan hier, bel ons op 0165 57 39 39 of stuur een e-mail naar info@adexpo.nl