Vraag via info@adexpo.nl de prijslijst per 1-7-2023 in Excel aan met het laatste nieuwe design meubilair!

GABER srl

GABER is een Italiaans merk dat zich heeft gespecialiseerd op het gebied van projectmeubiliar. Het meubilair van Gaber wordt onder andere gemaakt van kunststof, hout, metaal en diverse anderen materialen. Het bedrijf is jong, fris en smaakvol op verschillende gebieden. GABER is tevens gespecialiseerd in het vormen van kunststoffen en metaalbewerking biedt GABER moderne en praktische ontwerpen. Hiervan zijn enkele dan ook beloond met prijzen, waaronder de Red Dot Design Award.

Meer informatie over GABER is te vinden op hun website: www.gaber.it

Adexpo neemt sinds 2009 bij de leverancier GABER diverse artikelgroepen af bestemd voor de verhuur op beurzen en evenementen. Bij Adexpo kun je barkrukken OCTO, stoelen BASKET, stoelen MOEMA in 2 varianten, namelijk met 4 poten en met een draaibare witte kolompoot (beide bij Adexpo te vinden onder de naam MOMEA), barkrukken EASY (bij Adexpo ook te vinden onder de naam MOMEA), en zittafels STEFANO (bij Adexpo te vinden onder de naam MILANO) huren.

OCTO

De design barkruk OCTO van GABER is sinds oktober 2015 opgenomen in het te huren assortiment van Adexpo. De barkruk OCTO is ontworpen door Stefano Sandonà. Hij werd geïnspireerd door het mystieke nummer acht en het symbool voor oneindigheid. Dit resulteerde in een essentiële en doorlopende vorm, die in staat is om het uiterlijk van elke beursstand radicaal te veranderen. De barkruk OCTO is draaibaar en in hoogte verstelbaar met een gasveer (de verstelknop nestelt in de zitting).

De barkruk OCTO is verkrijgbaar in de volgende 3 kleuren: Roodparelgrijs en beige.

BASKET

De stoelen BASKET zijn sinds 2015 opgenomen in het assortiment van Adexpo.

De stoel BASKET wordt gekenmerkt door een elegante grafische compositie, gebaseerd op afwisselingen van volle en lege ruimtes, die een sterke persoonlijkheid verleent, waardoor hij rijk en tegelijkertijd delicaat is. De ontwerper van de stoel BASKET is Alessandro Busana. Busana heeft zich laten inspireren door de traditionele rieten containers, waaruit hij de belangrijkste structurele lijnen heeft geëxtrapoleerd om een nieuw decoratief object te creëren: een comfortabele “container om in te zitten”.

De stoel BASKET is bij Adexpo verkrijgbaar in 2 varianten, namelijk met een metalen onderstel in de kleur van de zitting en met een houten onderstel in houtkleur.

De stoel BASKET met metalen onderstel is verkrijgbaar in de volgende 3 kleuren: Wit, koffie en bruin.

De stoel BASKET met houten onderstel is verkrijgbaar in de volgende 2 kleuren: Wit en zwart.

MOEMA + EASY = MOMEA

Adexpo combineert van GABER 3 typen meubilair, te weten EASY barkrukken, MOEMA stoelen met 4 poten en MOEMA stoelen met een witte kruisvoet voorzien van 4 benen, tot 1 familie. Deze krukken en stoelen zijn met elkaar en door elkaar te combineren omdat de zittingen van identiek materiaal en identieke kleur vervaardigd zijn zodat er onderling geen noemenswaardig kleurverschil ontstaat.

De barkrukken EASY van GABER, bij Adexpo te huren onder de naam MOMEA, zijn sinds 2009 opgenomen in het verhuurassortiment. In maart 2013 is het type EASY, bij Adexpo bekend als MOMEA, aangevuld met een groene barkruk.

De barkruk EASY is een ergonomische en stapelbare barkruk, is zowel licht als stevig en heeft een simpel en elegant ontwerp. De kruk heeft vier metalen poten.

De barkruk EASY, bij Adexpo genaamd MOMEA, is verkrijgbaar in de volgende 7 kleuren: wit, rood, parelgrijs, oranje, groen, blauw en zwart.

De stoel MOEMA van GABER, ontworpen door Stefano Sandonà, is een stoel die vooral plezier uitstraalt. Het wrap-around design is eenvoudig en tegelijkertijd erg stevig. De stoel heeft een zitschaal gemaakt van technopolymeer.

De stoelen MOEMA van GABER, met een onderstel van 4 poten, bij ADEXPO te huren onder de naam MOMEA, zijn ook sinds 2009 opgenomen in het verhuurassortiment en kan gehuurd worden in wit, rood, parelgrijs, oranje, groen en zwart.

In 2015 heeft Adexpo het aanbod aan te verhuren stoelen van de serie MOEMA van GABER uitgebreid met het type MOEMA met een wit draaibaar onderstel, een kruisvoet voorzien van 4 benen. Deze stoel kan gehuurd worden in wit, rood, oranje, groen en zwart.

STEFANO

Naast stoelen en barkrukken biedt Adexpo ook tafels aan van GABER, namelijk de zittafel STEFANO. De lichtgewicht en functionele zittafel STEFANO is bij Adexpo bekend onder de naam MILANO. De tafel STEFANO wordt door ADEXPO sinds eind 2012 aangeboden voor verhuur.

De tafel Milano is verkrijgbaar met een houten onderstel in houtkleur en een wit blad met een diameter van 100 cm.

Designmerken bij Adexpo

Benieuwd naar onze andere merken?

Liever direct een offerte opvragen?

Maak een bestelaanvraag door op onderstaande knop te drukken of bel of mail ons.