SOFTLINE

SOFTLINE heeft een lange en rijke geschiedenis. In 1979 zijn ze begonnen met het maken van meubels. In eerste instantie gericht op Scandinavië, maar door innovatieve, iconische en hoogwaardige meubels te ontwerpen en maken hebben ze een internationaal label weten te creëren.  De moderne en kleurrijke ontwerpen van Softline zijn inmiddels over de hele wereld te vinden. Maar één ding is niet veranderd: al hun moderne gestoffeerde meubels worden nog steeds in Denemarken in eigen fabriek gemaakt.
Softline werkt nauw samen met toonaangevende internationale ontwerpers met onberispelijk talent zoals Andreas Lund, Busk+Hertzog, Karim Rashid, Hiromichi Konno, Thomas Müller, Nanna Ditzel, Stine Engelbrechtsen Charlotte Høncke, Claus C. Simonsen, Formaat, Jakob Schenk, Javier Moreno en Matthias Demacker die allemaal de passie delen voor kwaliteit, creativiteit en stijl die Softine kenmerkt.
Ze geven Softline hun unieke kijk op de huidige trends en wereldwijde levensstijl, wat resulteert in een collectie die resoneert met een internationaal publiek en geschikt is voor alle aspecten van het moderne leven. Meer weten over de geschiedenis van Softline? Bezoek ook eens http://www.softline.dk/en/index.php Benieuwd naar de ontwerpen van Softline die je kunt huren bij Adexpo? Bekijk hieronder ons assortiment

Benieuwd naar onze andere merken? Bekijk ons overzicht!

Liever direct een offerte opvragen? Klik dan hier, bel ons op 0165 57 39 39 of stuur een e-mail naar info@adexpo.nl