Pedrali

Dit Italiaanse merk maakt eigentijds industrieel designmeubilair sinds 1963. Pedrali koopt gecertificeerde grondstoffen in om zo de kwaliteit te waarborgen. In samenwerking met verscheidene ontwerpers streven zij hun productfilosofie “100% made in Italy” na. Met hun ontwerpen hebben zij de afgelopen jaren awards gewonnen op het gebied van design.

Het merk staat bekend om z’n stevige materialen en praktische designs en dat wordt opgemerkt. Niet alleen vind je Pedrali meubels in de Google Campus in Dublin en het Microsoft House in Milaan, maar ook in het driesterren Michelin restaurant The Dorchester in Londen en het Emerald Palace Kempinski in Dubai.

Pedrali scoort goed als het gaat om duurzaamheid. Naast dat zij duurzaam produceren wordt er tijdens het productieproces gekeken naar de materialen. Artikelen van plastic zijn gemaakt van recyclebaar plastic en eco-compatibel. Sinds 2017 gebruiken zij plantaardige verf op waterbasis. In 2020 introduceerde Pedrali de eerste producten die volledig uit gerecycled materiaal bestaan. Het zal je niet verbazen dat het bedrijf ISO gecertificeerd is en meerdere keurmerken heeft zoals bijvoorbeeld FSC®.

Meer lezen over dit prachtige Italiaanse merk? www.pedrali.it

Bij Adexpo bieden wij je graag de kans om Pedrali meubels te huren voor je beursstand, congres of event. Bekijk hieronder het assortiment van Pedrali dat bij Adexpo beschikbaar is.

Benieuwd naar onze andere merken? Bekijk ons overzicht!

Liever direct een offerte opvragen? Klik dan hier, bel ons op 0165 57 39 39 of stuur een e-mail naar info@adexpo.nl