“Taste the future” is het motto van de beurs Anuga. Een event wat gaat over de voedingsmiddelen en drank industrie. Een uniek beursconcept wat de diversiteit vertegenwoordigt van de voedingsmiddelenindustrie, verspreid over tien beurshallen. Op deze manier heeft elk belangrijk segment van de voedingsmiddelen- en drankindustrie voldoende ruimte om innovatieve producten en baanbrekende trends voor de internationale markt te presenteren.  De Anuga is opgedeeld in tien segmenten, te weten: fine foods, frozen foods, meat, chilled & fresh food, dairy, bread & bakery, hot beverages, dirnks, organic en culinary concepts.

De beurs Anuga vindt 1x per twee jaar plaats en wordt steeds gehouden in de Koelnmesse Keulen (DE). Het is voor de locatie Koelnmesse één van de grootste beurzen welke wordt georganiseerd door hunzelf in samenwerking met Bundesverband des Deutschen Levensmittelhandels e.V. De beurs start meestal op zaterdag en duurt zo’n 5 dagen. De doelgroep van de exposanten bestaat uit: fabrikanten, importeurs en groothandelaren van voedingsmiddelen en dranken en  van cateringtechnologie, leveranciers van diensten voor de horeca en de levensmiddelendetailhandel, handelsbureaus, leveranciers van specialiteiten en leveranciers van vers gemaakte producten.

De beurs is alleen toegankelijk voor handelsbezoekers welke gerelateerd zijn aan de voedsel- en drankindustrie. Momenteel levert dat per editie in totaal bijna 170.000 bezoekers op, afkomstig uit meer dan 200 landen.

Bekijk de Adexpo beursagenda voor alle beurzen waar wij gegarandeerd leveren.

Staat jouw event er niet bij? Neem contact met ons op voor een offerte op maat!

Adexpo levert al jaren op de Anuga beurs voor diverse internationale klanten. Wij ontzorgen u graag door het leveren en het plaatsen van het gehuurde meubilair in de stand. Enkele voorbeelden van in het verleden geleverd meubilair op de Anuga kan je hieronder terug vinden. Bij dit voorbeeld is het volgende meubilair gehuurd: Barkruk BABILA Essen, Fauteuil LOUVRE rood, Serie HOST Rood en Salontafel SQUARE wit.

Ben jij op zoek naar een complete standinrichting voor de beurs Anuga? Vraag hier vrijblijvend je offerte aan, neem direct contact met ons op via telefoonnummer 0165-573939 of mail je aanvraag naar info@adexpo.nl