MRO Europe is het grootste evenement in zijn soort in Europa waar luchtvaartmaatschappijen, MRO’s (Maintenance, Repair and Overhaul), OEM’s, verhuurders, leveranciers en deskundigen uit de sector samenkomen om de luchtvaartonderhoudsindustrie te verkennen en te definiëren. Het is de belangrijkste beurs op het gebied van onderhoud, reparatie en revisie binnen de commerciële luchtvaartindustrie.

Door de combinatie van een conferentie op hoog niveau en een internationale handelsbeurs is MRO Europe een cruciale ontmoetingsplaats voor iedereen die wil leren, contacten wil leggen en zaken wil doen in de aftermarket van de commerciële luchtvaart. MRO-evenementen worden door AWN over de hele wereld georganiseerd. De belangrijkste ontwikkelingen van zakelijke en technologische strategieën in de onderhoudsreparatie- en revisiemarkt komen overal aan bod. De best practices en de nieuwste technologieën worden gedeeld. Deze MRO-vakbeurs is hierdoor een must voor iedereen die een rol speelt in deze belangrijke vliegvaartsector.

Bekijk de Adexpo beursagenda voor alle beurzen waar wij gegarandeerd leveren.

Staat jouw event er niet bij? Neem contact met ons op voor een offerte op maat!

Adexpo levert al jaren op MRO Europe. Gezien de goede ligging van Amsterdam is Adexpo in staat snel te leveren en schakelen met de service en de kwaliteit die je van ons mag verwachten. Om je een idee te geven wat er de vorige keer is geleverd op de MRO Europe; de eigentijdse Brunch statafel. Magnifiek en bijzonder om te zien en perfect om veilig met meerdere personen tegelijk te praten. Verder was het ingericht in een informele sfeer met onder andere de Nora en de Big Nora poefjes. Voor een volledig private talk kun je comfortabel zitten in de POD van De Vorm. Met het veelzijdig gekleurd meubilair van Adexpo en de vele sferen die je kunt creëren, kun je altijd je eigen huisstijl ontwerpen.

Meer weten? Vraag hier vrijblijvend je offerte aan, neem direct telefonisch contact met ons op 0165-573939 of mail je aanvraag naar info@adexpo.nl. Adexpo levert niet alleen designmeubilair maar ook praktische zaken, zoals een Duo Nespresso voor een heerlijke kop koffie, de Greet desinfectiezuil of een passpiegel.