Automechanika

Terug naar overzicht

De Automechanika in Frankfurt is ‘s werelds toonaangevende vakbeurs voor de autoservice-industrie. Op de internationale ontmoetingsplaats voor industrie worden reparatiewerkplaatsen en autohandel premières gevierd en trends gezet. Kom in contact met de toekomst van de automotive service industrie op de toonaangevende vakbeurs Automechanika Frankfurt. Als internationale ontmoetingsplaats voor de industrie, dealerhandel en onderhouds- en reparatiesegment biedt het een belangrijk platform voor zakelijke en technologische kennisoverdracht. De beurs wordt in een aantal productgroepen opgesplitst: Accessoires en aanpassen, alternatieve aandrijfsystemen en brandstoffen, carrossie en lak, carwash en verzorging, dealer en werkplaats management, diagnose en reparatie, elektronica en connectiviteit, mobility service en autonoom rijden, onderdelen en componenten, banden en wielen. Verder kan je onderwerpen terug vinden zoals klassieke auto’s en het toekomstig mobiliteitspark.

De Automechanika wordt sinds 1971 georganiseerd en heeft zich ontwikkeld tot de belangrijkste ontmoetingsplaats voor de industrie, de dealerhandel en onderhoud en reparatiesegment. De beurs wordt één keer per twee jaar georganiseerd door Messe Frankfurt. Dit is ook tevens de locatie van de vakbeurs. Met bijna 5.000 exposanten uit 76 verschillende landen en bijna 135.000 bezoekers uit +180 landen is de Automechanika een grote beurs in Messe Frankfurt. De beurs duurt ongeveer 5 dagen waarbij de vak bezoekers voldoende tijd hebben om de beursstand te bezoeken.

Bekijk de Adexpo beursagenda voor alle beurzen waar wij gegarandeerd leveren.

Staat jouw event er niet bij? Neem contact met ons op voor een offerte op maat!

Zie hieronder om een indruk te krijgen van een ingerichte beursstand op de Automechanika door Adexpo. Het volgende meubilair is te zien op de stand: Bank FLACK UNIVERSAL, Salontafel QUADRUM 60×60 wit, Salontafel QUADRUM 120×60 Wit, Stoel ABOUT A CHAIR Rood, Stoel ABOUT A CHAIR Wit, Zittafel BRIO ø80 Wit, Stoel VINTAGE Wit, Zittafel ARKI 240×120 Wit, Zittafel STYLUS 79×79 Wit.

Ben jij op zoek naar een complete stand inrichting voor de beurs Automechanika? Vraag hier vrijblijvend je offerte aan of neem direct contact met ons op, telefoonnummer: 0165-573939 of mail je aanvraag naar info@adexpo.nl.