Dé vakbeurs voor de watertechnologie professional. De watersector is sterk in beweging en ondergaat grote veranderingen. Ontdek oplossingen die de industrie nodig heeft, tijdens Aquatech Amsterdam. Hèt ideale platform om zaken te doen, marktleiders te zien en uw kennis te verbreden. Er worden diverse elementen uitgelicht tijdens de beurs zoals; Engineering, flood control, point of use, process control & automation, transport & storage, wastewater treatment en watertreatment. Aquatech is ’s werelds toonaangevende vakbeurs voor proces, drink- en afvalwater. De beurs is een uniek concept in Europa met 100% focus op het water.

Met meer dan 25.000 bezoekers uit 140 landen kan je wel zeggen dat het een grote internationale beurs is. Daarnaast zijn er zo’n 1.000 exposanten. De beurs vindt plaats in Amsterdam RAI eens in de twee jaar en wordt ook door de beurslocatie georganiseerd. De beurs duurt meestal 4 dagen en wordt ook georganiseerd tijdens AIWW ( Amsterdam International Water Week). De beurs verspreidt zich over meerdere beurshallen en daarom raden wij aan om je bezoek aan de Aquatech voor te bereiden aan de hand van de beursplattegrond en exposantenlijst.
Wil je meer over Amsterdam RAI weten, klik dan hier.

Bekijk de Adexpo beursagenda voor alle beurzen waar wij gegarandeerd leveren.

Staat jouw event er niet bij? Neem contact met ons op voor een offerte op maat!

Adexpo is preferred supplier bij de Amsterdam RAI en levert daarom ook voor de Aquatech huur meubilair. Laat je adviseren voor het mooiste meubilair voor jouw stand. Zelf inspiratie op doen voor het meubilair, bekijk dan deze pagina.  Ga jij voor stoel AQUA voor de Aquatech? Deze kunststof stoel is verkrijgbaar in het wit en oranje en gemakkelijk toe te voegen aan je stand omdat hij gemakkelijk schoon te maken is en stapelbaar!

Ben jij op zoek naar een complete stand inrichting voor de beurs A + A? Vraag hier vrijblijvend je offerte aan of neem direct contact met ons op, telefoonnummer: 0165-573939 of mail je aanvraag naar info@adexpo.nl.