Vraag via info@adexpo.nl de prijslijst per 1-7-2023 in Excel aan met het laatste nieuwe design meubilair!

RAI Amsterdam kent een rijke historie. Wat in 1893 begon als een vereniging voor de rijwielindustrie is in iets meer dan een eeuw uitgegroeid tot een internationaal toonaangevende beurs- en congresorganisatie. Veel waardevolle ontmoetingen hebben plaatsgevonden, vaak met prominente personen. Zo sprak Martin Luther King tijdens een openbare bijeenkomst in 1968 honderden mensen toe over verandering. Tijdens AIDS2018 spraken onder andere Bill Clinton en Prins Harry de aanwezigen toe over de impact van de wereldwijde epidemie.

Ook grote bands en artiesten stonden op het podium, zoals Frank Sinatra, Ike & Tina Turner en U2. Tijdens evenementen als deze werd kennis gedeeld, raakten mensen geïnspireerd en/of kwamen in beweging. Iets waar de RAI over al die jaren enorme ervaring in heeft opgedaan. Mensen samenbrengen, verbinden en inspireren door waardevolle ontmoetingen te organiseren en te faciliteren. Dat doen ze vanuit hun multifunctionele beurs- en congrescentrum aan het Europaplein in Amsterdam. Veel van deze evenementen vinden plaats in het beurs- en congrescentrum in Amsterdam. Hier bieden ze ruim 110.000m2 verhuurbare ruimte, verdeeld over 12 multifunctionele hallen en diverse grote en kleine zalen en lounges. Organisatoren van evenementen die hier plaatsvinden adviseren ze en faciliteren ze van A tot Z bij het succesvol neerzetten van hun evenement. Ook eigen publieks- en vakevenementen van de RAI vinden hier plaats. Jaarlijks ontvangen ze gemiddeld 1,5 miljoen bezoekers bij de RAI, tijdens RAI-vullende beurzen en congressen met 50.000 personen tot vergaderingen met 10 personen. Ongeacht het formaat, ze verzorgen ieder evenement tot in de puntjes.

Bekijk de Adexpo beursagenda voor alle beurzen in RAI Amsterdam waar wij gegarandeerd leveren.

Staat jouw event er niet bij? Neem contact met ons op voor een offerte op maat!

Heb je meubilair nodig voor je beursstand, congres of evenement in de RAI Amsterdam? Wil je stoelen of tafels huren voor bijvoorbeeld de PLMA, Provada of IBC? Dan zit je goed bij Adexpo. Wij regelen je meubilair in de RAI Amsterdam. Dat wil zeggen, we leveren het op de stand, pakken het meubilair uit en nemen de emballage mee. Van loungebank tot aan een lockerkast. Mocht je gebruik willen maken van designmeubilair zoals bijvoorbeeld het Scandinavische HAY, dan biedt Adexpo een enorme keuze. Je kunt bij Adexpo HAY stoelen, barkrukken, loungemeubilair, banken en tafels huren voor je evenement in de RAI Amsterdam. Denk aan designers als Hee Welling, Philippe Starck, Arne Jacobsen, Ronan & Erwan Bouroullec,  Busk+Hertzog, Shin & Tomoko Azumi, Rutger Andersson en Jurij Rahimkulov, Laurens van Wieringen en APE. Allemaal masterpieces die je op je stand kunt hebben. Als je denkt aan duurzaam design; daar kan Adexpo je ook bij helpen. Fauteuils, stoelen en barkrukken met duurzame PET Felt technologie van De Vorm.

 

Hygiëne en veiligheid staan voorop. Schone handen voor bezoekers en voor jezelf. Huur een desinfectiezuil voor in de RAI. Wil je een congres of meeting organiseren met honderden directiestoelen, bureaustoelen, conferentiestoelen of bakrukken? Wij leveren het in de RAI Amsterdam. Een stoel kan niet zonder een tafel. Oneindige combinaties waar we je in kunnen adviseren. Adexpo verhuurt haar meubilair graag op beurzen in de RAI. Dit ook omdat we trotse preferred supplier zijn van RAI Amsterdam. De prettige samenwerking,  goede communicatie, de korte lijnen en duidelijke afspraken tussen de RAI en Adexpo maken het een aangenaam werkproces, ook voor jou als klant.

Januari 2021: Officieel Preferred Supplier van de RAI

Laat je inspireren op onze website of neem contact met ons op. Wij kunnen je adviseren met het inrichten van je beursstand in de RAI Amsterdam. Natuurlijk staan we ook klaar om geheel vrijblijvend een offerte te maken.
Benieuwd naar andere locaties waar wij regelmatig verhuurmeubilair leveren in Nederland? Bekijk hier enkele andere beurslocaties in Nederland! Mis je een locatie? Geen zorgen! Niet alle locaties hebben wij beschreven op onze website. Neem contact met ons op via info@adexpo.nl of 0165573939 om een offerte op maat te ontvangen.