De Agribex is de internationale beurs voor Akkerbouw, Veeteelt, Tuin en Groene zones. De beurs is afgelopen jaren uitgegroeid tot een uniek evenement. In de volksmond word de Agribex ook wel Het landbouwsalon genoemd. Hèt event waar landbouwers, loonwerkers, vertegenwoordigers van de toeleverende industrie, overheden, onderzoekers en groot publiek elkaar ontmoeten en ervaringen met elkaar delen. Tevens worden alle ontwikkelingen en innovaties besproken. De beurs is opgedeeld in sectoren waarvan de Akkerbouw de grootste sector, met maar liefst 6 hallen is in oppervlakte als ook in exposanten. De livestock show is ook een onderdeel van de beurs, en verzamelt het volledige veeteeltgebeurens tijdens de Agribex. Van dieren, stamboeken, genetica en diergezondheid tot toelevering van veehouderij zoals stallenbouw, staluitrusting, voeders, zaden etc..  En de laatste sector is Tuin en groene zones, ook wel groot-groen genoemd. Alles op het gebied van tuin en groot groen komt hier uitgebreid aan bod. Grote merken van tuinmateriaal voor professionals zijn vertegenwoordigd op de beurs.

De beurs wordt eens in de twee jaar georganiseerd door Fedagrim en vindt plaats in Brussel Expo. Met meer dan 100.000 M2 beursoppervlakte is het een belangrijke beurs in België en zelfs voor heel Europa op het gebied van landbouw, veeteelt en tuinbouw. De eerste editie werd in 1909 georganiseerd en intussen is het uitgegroeid naar een beurs waar meer dan 120.000 bezoekers komen.

Bekijk de Adexpo beursagenda voor alle beurzen waar wij gegarandeerd leveren.

Staat jouw event er niet bij? Neem contact met ons op voor een offerte op maat!

Adexpo levert al jaren bij de locatie Brussel Expo en ook op de Agribex beurs. Bekijk onze projectpagina om een indruk te krijgen van de beursstand welke wij allemaal kunnen inrichten. Ben je opzoek naar meubilair wat bij de Live Stock sector ingezet kan worden en daarom gemakkelijk schoon te maken is? Dan kan je kijken naar kunststof stoelen of meubilair wat ook geschikt is voor outdoor.

Ben jij op zoek naar een complete stand inrichting voor de beurs Agribex? Vraag hier vrijblijvend je offerte aan of neem direct contact met ons op, telefoonnummer: 0165-573939 of mail je aanvraag naar info@adexpo.nl.