Paris Expo Porte de Versailles

Terug naar overzicht

Al meer dan 90 jaar geniet Paris Expo Porte de Versailles een internationale reputatie en ontvangt het jaarlijks meer dan 7,5 miljoen bezoekers en 200 evenementen. Van publieks- en vakbeurzen tot congressen, diners, cocktails en plenaire sessies, Paris Expo Porte de Versailles is de place to be voor de grootste evenementen in het hart van Parijs.
Paris Expo Porte de Versailles ligt op slechts 15 minuten van de Eiffeltoren en biedt meer dan 216.000 m² expositieruimte, 7 paviljoens waaronder een monumentale hal van 51.000 m² en een conventiehal met 5.200 zitplaatsen.

Om een ontvangstniveau te bieden dat aan de hoogste internationale normen voldoet, is Paris Expo Porte de Versailles begonnen met een groot moderniseringsproject dat in drie fasen over 10 jaar is gespreid en waarmee een investering van 500 miljoen euro is gemoeid. Het resultaat is een groenere, meer kunstzinnige site die meer openstaat voor zijn stedelijke omgeving, met een gediversifieerd dienstenaanbod en een vlotte klantenervaring.
Paris Expo Porte de Versailles heeft het label “sécuri-site” gekregen.

Bekijk de Adexpo beursagenda voor alle beurzen in Paris Expo Porte de Versailles waar wij gegarandeerd leveren.

Staat jouw event er niet bij? Neem contact met ons op voor een offerte op maat!

Heb je meubilair nodig voor je beursstand, congres of evenement in Paris Expo Porte de Versailles? Wil je barkrukken met een statafel huren voor bijvoorbeeld de Passenger Terminal, Equip Auto, Salon de la Copropriété of de Paris Retail Week? Dan zit je goed bij Adexpo. Wij regelen je meubilair in Paris Expo Porte de Versailles. Dat wil zeggen, we leveren het op de stand, pakken het meubilair uit en nemen de emballage mee. En na afloop van de beurs halen we alles weer retour. Van lezenaar tot lamp, van waterkoeler tot vitrinekast bij Adexpo worden vele meubelsoorten vertegenwoordigd voor de volledige aankleding van je stand. Mocht je bijvoorbeeld gebruik willen maken van designmeubilair van het Softline, dan biedt Adexpo design stoelen en fauteuils aan die goed met elkaar te combineren zijn. Denk ook aan ontwerpen van welbekende designers als Hiromichi Konno. Wil je een congres of meeting organiseren met honderden zittafels of statafels? Wij leveren het in Paris Expo Porte de Versailles. Een stoel kan niet zonder een tafel. Oneindige combinaties in vorm en kleur zijn mogelijk, waarin we je kunnen adviseren.

Laat je inspireren op onze website of neem contact met ons op. Wij kunnen je adviseren met het inrichten van je beursstand in Paris Expo Porte de Versailles. Neem contact met ons op via info@adexpo.nl of 0165 57 39 39 om een offerte op maat te ontvangen.