Fira de Barcelona Montjuïc

Terug naar overzicht

Fira de Barcelona Montjuïc wordt beschouwd als een van de meest emblematische stedelijke beursterreinen ter wereld en werd in 1929 gebouwd ter gelegenheid van de Internationale Tentoonstelling. Zijn zeven hallen combineren de voortzetting van de beurstraditie met een infrastructuur die geschikt is voor alle soorten evenementen.
Het bevindt zich op een uitstekende locatie in het stadscentrum, gemakkelijk bereikbaar vanaf de luchthaven en goed aangesloten op het openbaar vervoer. Het is gelegen in het Montjuïc Park, een gebied van cultureel en historisch belang dankzij de musea en theaters en het beschikt ook over enkele van de belangrijkste toeristische attracties in Barcelona.
De Montjuïc-locatie herbergt het conferentiecentrum Palau de Congressos de Barcelona, dat beschikt over een groot auditorium voor meer dan 1.600 personen, onafhankelijke conferentiezalen en tentoonstellingsruimten.
Het project voor de verbouwing van de Montjuïc-locatie wordt momenteel bestudeerd om deze aan te passen aan de nieuwe culturele tentoonstellingsruimten voor gebruik door de stad, met het oog op 2029, het eeuwfeest van de Internationale Tentoonstelling van 1929.

Bekijk de Adexpo beursagenda voor alle beurzen in Fira de Barcelona Montjuïc waar wij gegarandeerd leveren.

Staat jouw event er niet bij? Neem contact met ons op voor een offerte op maat!

Heb je meubilair nodig voor je beursstand, congres of evenement in Fira de Barcelona Montjuïc? Wil je stoelen of tafels huren voor bijvoorbeeld 4YFN of ICHOM? Dan zit je goed bij Adexpo. Wij regelen je meubilair in Fira de Barcelona Montjuïc. Dat wil zeggen, we leveren het op de stand, pakken het meubilair uit en nemen de emballage mee. Van wandkast tot aan fauteuil. Mocht je gebruik willen maken van designmeubilair zoals bijvoorbeeld Pedrali, dan biedt Adexpo een enorme keuze. Denk aan designers als Robin Rizzini en Sebastian Herkner. Allemaal masterpieces die je op je stand kunt hebben.

Laat je inspireren op onze website of neem contact met ons op. Wij kunnen je adviseren met het inrichten van je beursstand in Fira de Barcelona Montjuïc. Neem contact met ons op via info@adexpo.nl of 0165 57 39 39 om een offerte op maat te ontvangen.