KRAGELUND

Sinds 1978 is Kragelund de leverancier van commerciële gestoffeerde meubelen op basis van de trotse Deense traditie van meubelontwerp en vakmanschap.

De missie van Kragelund is om een hoge kwaliteit te leveren tegen de juiste prijs. De juiste prijs betekent dat de waargenomen waarde van het product hoger moet zijn dan de gevraagde prijs.

Als onderdeel van een grote meubelgroep met eigen productiefaciliteiten in verschillende delen van de wereld, is de firma Kragelund continu in staat om de productieprocessen en de inkoop van materialen te optimaliseren.

Bij KRAGELUND gaan esthetiek, comfort en duurzaamheid hand in hand bij het ontwerpen van een product. Door het gebruik van HR schuim in alle stoelen van KRAGELAND, in combinatie met verschillende soorten vezels, pocket veren of schuim/veren en vinger-jointed massief houten frames, creëren ze de kwaliteit en het comfort dat lang meegaat. Een team van interne en externe designers ontwikkelen collecties die passen bij de Scandinavische origine maar die tevens trendgevoelig zijn.

Voor meer informatie over KRAGELUND, neem eens een kijkje op hun website: www.kragelund-furniture.dk

Sinds 2019 neemt ADEXPO 2 productgroepen af bij de leverancier KRAGELUND. Dit zijn de series SVEG en ARE.

ARE

De fauteuil ARE, ontworpen door Olivier en Lucas WeissKrogh voor Kragelund, is een elegante fauteuil. Deze fauteuil ARE is verkrijgbaar in een granietgrijze stof. Het onderstel bestaat uit 4 houten pootjes. De gebruikte stof voor de fauteuil ARE is de stof TWIST (gemaakt van 100% polyester), met kleurnummer 565 (graniet). Door de ronde vorm mag en kan deze fauteuil van alle kanten gezien worden. Huur deze comfortabele eyecatcher bij Adexpo.

 

Benieuwd naar onze andere merken? Bekijk ons overzicht!

Liever direct een offerte opvragen? Klik dan hier, bel ons op 0165 57 39 39 of stuur een e-mail naar info@adexpo.nl