Vraag via info@adexpo.nl de prijslijst per 1-7-2023 in Excel aan met het laatste nieuwe design meubilair!

ARRMET SRL

Al meer dan 60 jaar maakt Arrmet srl met passie meubilair met een eigen unieke persoonlijkheid. Dit komt doordat diverse ontwerpers met verschillende achtergronden designs maken. O.a. Note Design Studio, Welling Ludvik en Ludovica + Roberto ontwikkelden afgelopen jaren meubilair voor Arrmet.

Volgens Arrmet is het leveren van het juiste product de droom van elk bedrijf. Voor hen betekent dat het laten zien van eigen identiteit en tegelijk tegemoet komen aan de smaak van de klant. De identiteit van Arrmet zit hem in pure esthetiek, duurzaamheid, levensduur en functionaliteit.

Meer informatie over de leverancier Arrmet srl is te vinden op hun website, www.arrmet.it

Bekijk hieronder de artikelen die van Arrmet srl te huren zijn bij ADEXPO.

TRACCIA – FARO

Van de leverancier Arrmet betrekt Adexpo sinds begin 2013 de serie TRACCIA. De TRACCIA is bij Adexpo te huren onder de naam FARO. Hierin onderscheidt ADEXPO 3 typen meubilair, te weten stoelen TRACCIA, barkrukken TRACCIA (stoelen en barkrukken met een vast frame (met 4 poten) en in hoogte verstelbare barkrukken TRACCIA (barkrukken met een kolompoot).

De stapelbare barkrukken TRACCIA zijn slank van design en herkenbaar aan de horizontale stiknaden in de stoffering. De krukken TRACCIA zijn voorzien van kunststof glijders.

De barkrukken TRACCIA biedt ADEXPO in 8 verschillende kleuren. De 6 kleuren blauw, grijswit, donkerrood, groen, oranje, rood in stoffen uitvoering en de 2 kleuren zwart en wit in kunstlederen uitvoering.

De verstelbare barkrukken TRACCIA zijn eveneens slank van design en herkenbaar aan de horizontale stiknaden in de stoffering. Het verstelbare frame met ronde buis is verchroomd.

Ook de verstelbare barkruk TRACCIA is in de eerder genoemde 8 kleuren te bestellen.

De stapelbare stoelen TRACCIA zijn slank van design en herkenbaar aan de horizontale stiknaden in de stoffering. De stoelen TRACCIA zijn voorzien van kunststof glijders.

De stoelen zijn beschikbaar in dezelfde uitvoeringen als de barkrukken.

De 6 kleuren blauw, grijswit, donkerrood, groen, oranje, rood in stoffen uitvoering en de 2 kleuren zwart en wit in kunstlederen uitvoering.

Designmerken bij Adexpo

Benieuwd naar onze andere merken?

Liever direct een offerte opvragen?

Maak een bestelaanvraag door op onderstaande knop te drukken of bel of mail ons.