WindEurope is de stem van de windindustrie en promoot windenergie actief in heel Europa. Wij hebben meer dan 400 leden uit de hele waardeketen van windenergie: windturbinefabrikanten, leveranciers van onderdelen, elektriciteitsbedrijven en ontwikkelaars van windparken, financiële instellingen, onderzoeksinstituten en nationale windenergieverenigingen.

WindEurope coördineert actief internationaal beleid, communicatie, onderzoek en analyse. Wij bieden ook diverse diensten aan om de eisen en behoeften van de leden te ondersteunen en zo hun ontwikkeling te bevorderen, waarbij wij de beste netwerk- en leermogelijkheden in de sector bieden.
WindEurope analyseert, formuleert en bepaalt beleidsstandpunten voor de windindustrie over belangrijke strategische sectorale kwesties en werkt samen met de industrie en onderzoeksinstellingen aan een aantal projecten voor marktontwikkeling en technologisch onderzoek. Bovendien helpen de lobbyactiviteiten van WindEurope bij het creëren van een geschikt wettelijk kader waarbinnen de leden hun bedrijven met succes kunnen ontwikkelen.
WindEurope produceert een grote verscheidenheid aan informatie-instrumenten en beheert campagnes die gericht zijn op de bewustmaking van de voordelen van windenergie en de verbetering van de maatschappelijke acceptatie, het ontkrachten van mythen over windenergie en het verschaffen van gemakkelijke toegang tot geloofwaardige informatie.
WindEurope organiseert regelmatig talrijke evenementen, gaande van conferenties, tentoonstellingen en lanceringen tot seminars en workshops. Deze moedigen de uitwisseling aan van internationale ervaringen inzake beleid, financiering en technische ontwikkelingen en vormen het ideale forum om de nieuwste technologie te demonstreren.

Bekijk de Adexpo beursagenda voor alle beurzen waar wij gegarandeerd leveren.

Staat jouw event er niet bij? Neem contact met ons op voor een offerte op maat!

Adexpo levert al jaren op Windeurope. Elke keer gaat er weer prachtig meubilair naar de Windeurope. Om je een idee te geven wat er de vorige keer is geleverd; de Arki spreektafel van 300cm gecombineerd met de draaibare Hay About stoelen. Albert Kuip barkrukken met de Quadrum statafels en een paar mooie Hello fauteuils in het oranje.  Met het veelzijdig gekleurd meubilair van Adexpo en de vele sferen die je kunt creëren, kun je altijd je eigen huisstijl ontwerpen.

Meer weten? Vraag hier vrijblijvend je offerte aan, neem direct telefonisch contact met ons op 0165-573939 of mail je aanvraag naar info@adexpo.nl. Adexpo levert niet alleen designmeubilair, maar ook praktische zaken zoals een pushboy, een design kapstok of een super gave vloerlamp voor extra sfeer.