Vitafoods Europe

Terug naar overzicht

Vitafoods Europe is een beurs voor nutraceutical industry. Het is een bijgekomen categorie op het overlappende vlak van de geneeskunde en voedingsleer. Deze disciplines zijn erg lang apart van elkaar benaderd en sinds de jaren ’90 een nieuwe term door de wetenschappelijke interesse in het medicinaal gebruik van voeding.

In 1997 werd de Vitafoods gelanceerd om te voldoende op de opkomende vraag van Nutraceutical industrie. De oprichter en CEO Nick Hawker geloofde dat er behoefte was aan een speciale beurs en conferentie om het gat in de markt op te vullen. In eerste instantie vroeg men af of het een succes zou worden met slechts 100 exposanten, 1.200 bezoekers in 2.500 M2 vloeroppervlak. Echter is het wel een groot succes geworden: in 2019 waren er meer dan 1.250 exposanten in 23.000 M2 beursoppervlak en meer dan 25.000 bezoekers uit 110 landen op de beurslocatie.

Het jaarlijks terugkerende evenement waar de wereldwijde nutraceutical supply chain samen komt om zaken te doen. Een bron van toonaangevende leveranciers van voedingssupplementen, functionele voedingsmiddelen, dranken en hoogwaardige service-en apparatuur leveranciers uit de vier belangrijke sectoren van de industrie. Ontmoet en leer van elkaar door de belangrijkste markttrends, regelgevingen, verpakkings-en etikettering te bespreken en met elkaar door te nemen tijdens de Vitafoods Europe.

Het event is niet toegankelijk voor het grote publiek. Het staat alleen open voor professionals uit de nutraceutical industrie, waaronder; fabrikanten, distributeurs, kopers, groothandelaren, leveranciers, import- en exporteurs, onderzoek en ontwikkeling van de branche, voedseltechnologen, inkoop specialisten, branding en marketing, wetenschappers en detailhandelaren. Allen werkzaam in o.a. de volgende sectoren; Voedingssupplementen, functioneel eten en drinken, algemeen eten en drinken, farmaceutische producten, natuurlijke en kruidengeneeskunde, ingrediënten en grondstoffen.

Vitafoods vindt jaarlijks plaats in Palexpo Geneve in Zwitserland. Palexpo ligt in het hart van Europa en is een internationaal beurs-en congrescentrum dichtbij de luchthaven van Geneve. De beurs wordt georganiseerd door Informa Markets Limited.

Bekijk de Adexpo beursagenda voor alle beurzen waar wij gegarandeerd leveren.

Staat jouw event er niet bij? Neem contact met ons op voor een offerte op maat!

Adexpo levert bij Vitafoods Europe in Zwitserland op vaste afgesproken leverdagen. Tijdens de opbouw van de beurs zorgt Adexpo voor de levering en uitloop van het meubilair in de stands volgens plattegrond of tekening. Samen met de standbouwers zorgen wij dat de exposanten zich zorgeloos op de beurs kunnen richten. Afgelopen jaren hebben we complete stands ingericht met een zeer divers meubilair. Waaronder vergadertafels zoals de serie 2-MEET YOU. Wil je veel personen aan een tafel zetten, geen probleem. Tafel Arki is beschikbaar in 240 of 300 cm lengte.  Zo kan je gemakkelijk 6-10 zitplaatsen creëren voor je meeting. Een bijpassende stoel nodig? Wat dacht je van stoel FARO Donkergrijs –wit? Een ideale stoel voor je stand omdat hij een goede stevige zit heeft en door zijn gestoffeerde zitting een luxe uitstraling heeft. Wist je dat stoel FARO stapelbaar is? Wil je geen lege stoelen aan je tafel, dan berg je de stoelen gemakkelijk achter de schermen op.

Ben jij op zoek naar een complete stand inrichting voor de beurs Vitafoods Europe? Vraag hier vrijblijvend je offerte aan of neem direct contact met ons op, telefoonnummer: 0165-573939 of mail je aanvraag naar info@adexpo.nl
Ook voor andere beurzen levert Adexpo compleet meubilair voor je stand, staat je beurs er niet bij op onze beursagenda, informeer naar de mogelijkheden!