De VICTAM International is veruit ‘s werelds grootste speciale evenement voor de diervoederverwerkende industrie. Samen met VICTAM International is GRAPAS International, het evenement voor de graan-, meel- en rijstverwerkende industrie.
De tentoonstelling is een ‘one stop’ show voor de beslissers binnen deze branches. Elke bezoeker kan vinden wat hij zoekt, allemaal onder één dak gedurende drie dagen. Het evenement richt zich ook op een reeks hoogwaardige industrieconferenties en zakelijke matchmaking met collega’s en klanten.
VICTAM is het belangrijkste evenement voor de geavanceerde technologie die nodig is bij de verwerking en productie voor de diervoederindustrie. De show behandelt ook de belangrijke en zeer noodzakelijke ondersteunende apparatuur en systemen die worden gebruikt in een voedermolen, rijstmolen en meelmolen.

De VICTAM International is ook het evenement voor ingrediënten en additieven die worden gebruikt bij het formuleren van veilige en kosteneffectieve diervoeders.
Het GRAPAS-evenement toont ook ondersteunende apparatuur die in een molen te vinden is, maar de belangrijkste dekking is voor gespecialiseerde systemen en technologie die worden gebruikt in rijst- en meelfabrieken, samen met extra exposities voor graanopslag, -conservering en -transport. De show profileert ook noedel, ontbijtgranen en geëxtrudeerde snackproductie. Elk van de shows wordt aangevuld met een aantal conferenties over verschillende actuele onderwerpen binnen de bovengenoemde industrieën.

Bekijk de Adexpo beursagenda voor alle beurzen waar wij gegarandeerd leveren.

Staat jouw event er niet bij? Neem contact met ons op voor een offerte op maat!

Adexpo levert al jaren op de Victam. Gezien de centrale ligging van Adexpo kunnen we makkelijk in Keulen leveren, maar Utrecht is ook naast de deur. Elke keer gaat er prachtig meubilair naar Victam. Om je een idee te geven: Een zwarte Copenhague zittafel met About a chairs. en dezelfde setting met een Copenhague statafel in combinatie met de About a Barstools. Met het veelzijdig gekleurd meubilair van Adexpo en de vele sferen die je kunt creëren, kun je altijd je eigen huisstijl ontwerpen.
Meer Weten? Vraag hier vrijblijvend je offerte aan of neem direct contact met ons op, telefoonnummer: 0165-573939 of mail je aanvraag naar info@adexpo.nl. Adexpo levert niet alleen designmeubilair maar ook praktische dingen zoals een koelkast,  vitrinekast of een keukenblok.
Ook voor andere beurzen levert Adexpo compleet meubilair voor je stand, staat je beurs er niet bij op onze beursagenda, informeer naar de mogelijkheden! Het enthousiaste team van Adexpo helpt je graag verder.