Elke professional zal u vertellen: als u dit jaar maar één voedingsbeurs kunt bijwonen, ga dan naar de SIAL in Parijs. Het is de grootste beurs in de sector, een must voor trendsetters en trendvolgers die hun bedrijf willen laten groeien.
Al meer dan 50 jaar ontvangt de SIAL Parijs een grote verscheidenheid aan spelers uit de industrie in de Franse hoofdstad om hun knowhow te delen en de recepten van de toekomst te creëren.
De eerste editie dateert van 1964, toen de Internationale Food Week deskundigen en fijnproevers uit 26 landen samenbracht. Vandaag trekt het tweejaarlijkse evenement exposanten en bezoekers uit meer dan 200 landen en is het een toonaangevend evenement in de sector op de internationale scène.

Om de twee jaar komen producenten, importeurs, inkopers en kleinhandelaars, alsmede de vakpers en onafhankelijke organisaties in alle soorten en maten bijeen in het grootste expositiecentrum van Parijs voor vijf dagen inspiratie, debat en uitwisseling. Of u nu een start-up bent of een grote groep, een nieuw trendy product of een referentie in de sector, een gevestigde keten of een innovatief distributiemodel, SIAL Parijs is de perfecte springplank voor duurzaam succes.
Een vuurwerk van smaken met SIAL Innovation
Laat u verrassen door de 300 innovatieve producten die bij elke editie worden tentoongesteld! SIAL Innovation, dat in 1996 van start ging, is een formidabele showcase van trends en de grootste wedstrijd voor voedselinnovatie ter wereld met prijzen in 15 verschillende categorieën.
Volg actuele kwesties en belangrijke trends in de voedingssector, van de geopolitiek van de opwarming van de aarde tot technologische benaderingen van de logistiek “van boer tot bord”. Deel uw standpunten, wissel ideeën uit en laat u inspireren door een vol programma van conferenties, debatten en rondetafels tijdens SIAL Talks. Luister naar de meest inspirerende sprekers en sluit u aan bij wetenschappers, bedrijfsanalisten en specialisten uit de sector om het kookboek van morgen mee vorm te geven.
De voedingssector is aan het veranderen. Diepe transities, radicale heruitvindingen en een grotere universele sociale verantwoordelijkheid veroorzaken een revolutie in de sector. Sluit je aan bij een internationale gemeenschap van professionals uit de sector op SIAL Paris om het kaf van het koren te scheiden en betrokken te raken bij de verandering.

Bekijk de Adexpo beursagenda voor alle beurzen waar wij gegarandeerd leveren.

Staat jouw event er niet bij? Neem contact met ons op voor een offerte op maat!

Adexpo levert al jaren op de Sial. Elke keer gaat er weer prachtig meubilair naar Sial. Kijk hieronder voor een impressie.

Om je nog een idee te geven: Zwarte Miunn stoelen met Trompet zittafels. Zwarte Balloon stoelen met 2-Meet-You zittafels. Met het veelzijdig gekleurd meubilair van Adexpo en de vele sferen die je kunt creëren, kun je altijd je eigen huisstijl ontwerpen.
Meer Weten? Vraag hier vrijblijvend je offerte aan of neem direct contact met ons op, telefoonnummer: 0165-573939 of mail je aanvraag naar info@adexpo.nl. Adexpo levert niet alleen designmeubilair maar ook praktische dingen zoals een kluis, garderoberek of een koffiezetapparaat.
Ook voor andere beurzen levert Adexpo compleet meubilair voor je stand, staat je beurs er niet bij op onze beursagenda, informeer naar de mogelijkheden! Het enthousiaste team van Adexpo helpt je graag verder.