Seafood Expo Global

Terug naar overzicht

De Seafood Expo Global, met een gunstige ligging in Brussel, is ‘s werelds grootste vakbeurs voor zeevruchten.  De beurs telt meer dan 2.000 exposerende bedrijven uit 89 landen.  Als u een professionele inkoper van zeevruchten bent, mag u deze unieke kans om leveranciers van zeevruchten uit alle hoeken van de wereld te ontmoeten en zaken te doen, niet missen. Het grootste vis-, schaal- en schelpdier-evenement ter wereld. Seafood Expo Global is de wereldwijde marktplaats voor zeevruchten, waar professionals uit de sector en inkopers uit alle hoeken van de toeleveringsketen en de wereld elkaar ontmoeten. Als u zeevruchten koopt voor uw bedrijf, kunt u het zich gewoon niet veroorloven dit evenement te missen. Toegang tot de WERELD van Seafood Leveranciers, Producten & Diensten. Geen enkele andere bron kan kopers van vis-, schaal- en schelpdierproducten de inkoopmogelijkheden en toegang bieden die te vinden zijn op Seafood Expo Global op slechts één locatie, verspreid over negen hallen. Met bijna elk type van schaal-en schelpdieren product, apparatuur en diensten binnen handbereik, bent u toegerust om de beste inkoopbeslissingen te nemen voor uw bedrijf en klanten.

Bekijk de Adexpo beursagenda voor alle beurzen waar wij gegarandeerd leveren.

Staat jouw event er niet bij? Neem contact met ons op voor een offerte op maat!

Adexpo levert al jaren op Seafood Expo Global te Brussel. Ook voor een opdracht in Barcelona draait Adexpo haar hand niet om. Jaarlijks gaat er prachtig meubilair naar Seafood Expo Global. Om je een beeld te geven: Blauwe Catifa stoelen met eiken onderstel. samen met de Catifa barkrukken aan een witte Quadrum statafel en een paar Lounge Up statafels met blauwe LED verlichting. Met het veelzijdig gekleurd meubilair van Adexpo en de vele sferen die je kunt creëren, kun je altijd je eigen huisstijl ontwerpen. Meer Weten? Vraag hier vrijblijvend je offerte aan of neem direct contact met ons op, telefoonnummer: 0165-573939 of mail je aanvraag naar info@adexpo.nl. Adexpo levert niet alleen designmeubilair maar ook praktische dingen zoals een ijsblokjesmachine, barkoelkast of een locker om je spullen veilig op te bergen.
Ook voor andere beurzen levert Adexpo compleet meubilair voor je stand, staat je beurs er niet bij op onze beursagenda, informeer naar de mogelijkheden! Het enthousiaste team van Adexpo helpt je graag verder.