Salon Auto-Moto

Terug naar overzicht

Jaarlijks trekken tot een half miljoen bezoekers naar de Heizelpaleizen om er tijdens de Brussels Motor Show kennis te maken met de nieuwste producten en diensten die de invoerders van gemotoriseerde tweewielers, personenwagens, vrachtvoertuigen, toebehoren, uitrustingen en accessoires er voorstellen aan de talloze bezoekers, zowel particulieren als professionals en wagenparkbeheerders. Het is een evenement waar het grote publiek en de professionals van de sector naar uitkijken. Het is traditioneel ook de start van het nieuwe verkoopsjaar.

Een nieuwe wagen, motor of bedrijfswagen op het oog? Op zoek naar nieuwe mobiliteitsoplossingen? Of gewoon dromen en beleven? Dan loont een bezoek aan de Brussels Motor Show voor auto’s, motoren, lichte bedrijfswagens en nieuwe mobiliteitsmiddelen, absoluut de moeite. De Salon Auto- Moto maakt Brussels Expo met 100.000 m2 elk jaar weer de grootste showroom van het land! Je profiteert opnieuw van uitzonderlijke condities en je krijgt er antwoord op al je mobiliteitsvragen.

De beurs werd voor het eerst georganiseerd in 1902, en kreeg toen de naam “Automobiel- en Rijwielsalon”. Ze had plaats in het Jubelpark te Brussel en moest concurreren met een gelijkaardig initiatief van de Union Auto Véloce in de Centrale Hallen. Louis Mettewie wordt gezien als de geestelijke vader van de beurs. Hij was geen onbekende in de toenmalige automobielwereld, want hij was onder andere de eerste voorzitter van de “Syndicale Kamer van de Automobiel- en Rijwielconstructeurs, die in 1969 zou opgaan in de federatie FEBIAC.

Bekijk de Adexpo beursagenda voor alle beurzen waar wij gegarandeerd leveren.

Staat jouw event er niet bij? Neem contact met ons op voor een offerte op maat!

Adexpo levert al jaren op de Salon Auto- Moto. Gezien de goede ligging van Brussel is Adexpo in staat snel te leveren en schakelen. Er gaat elke keer weer prachtig meubilair naar de Salon Auto- Moto. de vorige editie is er bijvoorbeeld gebruik gemaakt van de Sit down bank en fauteuil in parelgrijs. Samen met Alma salontafels in 46 en 69cm. Dit aangevuld met de rode About a chair en een paar Babila barkrukken. Met het veelzijdig gekleurd meubilair van Adexpo en de vele sferen die je kunt creëren, kun je altijd je eigen huisstijl ontwerpen.
Meer Weten? Vraag hier vrijblijvend je offerte aan of neem direct contact met ons op, telefoonnummer: 0165-573939 of mail je aanvraag naar info@adexpo.nl. Adexpo levert niet alleen designmeubilair maar ook praktische dingen zoals een barkoelkast, desinfectiezuil of een afbakenpaal. Of een locker om je spullen veilig op te bergen.
Ook voor andere beurzen levert Adexpo compleet meubilair voor je stand, staat je beurs er niet bij op onze beursagenda, informeer naar de mogelijkheden! Het enthousiaste team van Adexpo helpt je graag verder.