“Dare to dream together for a better built environment”, dat is wat Provada beweegt.
PROVADA is de grootste vastgoedbeurs van Nederland die jaarlijks plaats vindt in de Rai Amsterdam. Hét netwerkevent waar de publieke en private sector samenkomen waar diverse fora, themapleinen, zalen en stands te vinden. Projectontwikkelaars, bouwbedrijven, beleggers consultants, retailers, financiers, woningcorporaties, eindgebruikers en gemeenten  en andere vastgoedprofessionals ontmoeten elkaar om in een professionele omgeving hun plannen, ideeën en visies met elkaar te delen. Op een beursvloer van 20.00m2 staan er jaarlijks 275 standhouders en wordt het door ruim 26.000 mensen bezocht. PROVADA is een enthousiaste organisatie die de afgelopen jaren naam heeft gemaakt met het organiseren van de jaarlijkse vastgoedbeurs. het event ziet het als haar missie om partijen in de vastgoedbranche te informeren en bij elkaar te brengen. Niet alleen tijdens de beurs, maar het hele jaar door.

Bekijk de Adexpo beursagenda voor alle beurzen waar wij gegarandeerd leveren.

Staat jouw event er niet bij? Neem contact met ons op voor een offerte op maat!

Adexpo levert al jaren op de Provada. Gezien de goede ligging van Amsterdam is Adexpo in staat snel te leveren en schakelen. Er gaat elke keer weer prachtig meubilair naar de Provada. Om je een idee te geven wat er de vorige keer is geleverd; een Quadrum statafel met witte Miunn barkrukken. De grijze Louvre fauteuils samen met de Ponta zittafel.  Met het veelzijdig gekleurd meubilair van Adexpo en de vele sferen die je kunt creëren, kun je altijd je eigen huisstijl ontwerpen. Maak een statement! Gebruik prachtig tapijt met je eigen bedrijfslogo erin. Ook hier kan Adexpo je in voorzien.
Meer Weten? Vraag hier vrijblijvend je offerte aan of neem direct contact met ons op, telefoonnummer: 0165-573939 of mail je aanvraag naar info@adexpo.nl. Adexpo levert niet alleen designmeubilair maar ook praktische dingen zoals een koelkast, of een garderoberek. Of een locker om je spullen veilig op te bergen.
Ook voor andere beurzen levert Adexpo compleet meubilair voor je stand, staat je beurs er niet bij op onze beursagenda, informeer naar de mogelijkheden! Het enthousiaste team van Adexpo helpt je graag verder.