De Private Label Manufacturers Association (PLMA) is een non-profitorganisatie die in 1979 is opgericht om huismerken te promoten. Het is de enige organisatie in haar soort en vertegenwoordigt meer dan 4.500 aangesloten bedrijven over de hele wereld. De leden variëren van multinationale ondernemingen tot kleine familiebedrijven. Hun producten omvatten voedingsmiddelen, dranken, snacks, gezondheid en schoonheid, huishouden en keuken, doe-het-zelf, en persoonlijke en vrijetijdsproducten. Sommige fabrikanten voeren alleen huismerken. Andere produceren bekende merken maar voeren ook huismerkactiviteiten uit.

De PLMA presenteerde haar eerste handelsbeurs in de Verenigde Staten in 1980, haar eerste handelsbeurs in Europa in 1986 en haar eerste handelsbeurs in Azië in 1994. Vandaag verleent zij diensten aan aangesloten fabrikanten in meer dan 75 landen. Naast de twee jaarlijkse vakbeurzen in Amsterdam en Chicago biedt PLMA ook conferenties, opleidingsprogramma’s voor leidinggevenden, marktonderzoek, studies en publicaties aan.
Al meer dan vijfendertig jaar brengt de jaarlijkse internationale vakbeurs “World of Private Label” van De PLMA detailhandelaren en fabrikanten samen om hen te helpen nieuwe producten te vinden, nieuwe contacten te leggen en nieuwe ideeën op te doen die hun huismerkprogramma’s zullen helpen slagen en groeien.

Bekijk de Adexpo beursagenda voor alle beurzen waar wij gegarandeerd leveren.

Staat jouw event er niet bij? Neem contact met ons op voor een offerte op maat!

Adexpo levert al jaren op de PLMA. Gezien de centrale ligging van Amsterdam is Adexpo in staat snel te leveren en te schakelen. Jaarlijks gaat er prachtig meubilair naar de PLMA. Kijk hieronder voor een impressie.

Om je nog een  idee te geven: Een Ponta bartafel met groene X-treme barkrukken. Dit samen met de groene X-treme stoelen en de 2- MEET-YOU zittafel.  Met het veelzijdig gekleurd meubilair van Adexpo en de vele sferen die je kunt creëren, kun je altijd je eigen huisstijl ontwerpen. Maak een statement! Gebruik prachtig tapijt met je eigen bedrijfslogo erin. Ook hier kan Adexpo je in voorzien.
Meer Weten? Vraag hier vrijblijvend je offerte aan of neem direct contact met ons op, telefoonnummer: 0165-573939 of mail je aanvraag naar info@adexpo.nl. Adexpo levert niet alleen designmeubilair maar ook praktische dingen zoals een koelkast, garderoberek of een locker om je spullen veilig op te bergen.
Ook voor andere beurzen levert Adexpo compleet meubilair voor je stand, staat je beurs er niet bij op onze beursagenda, informeer naar de mogelijkheden! Het enthousiaste team van Adexpo helpt je graag verder.