Offshore Energy

Terug naar overzicht

De Offshore Energy Exhibition and Conference (OEEC) is waar de energietransitie plaatsvindt. Het is Europa’s toonaangevende bijeenkomst van de gehele offshore energie-industrie en uw kans om te netwerken met hooggekwalificeerde deskundigen en professionals over de hele wereld markten.
Al meer dan 13 jaar is OEEC uniek in het samenbrengen van de offshore energie-industrie sectoren olie & gas, offshore wind en marine energie. Meer dan 550 exposanten van over de hele wereld presenteren hun nieuwste diensten, projecten en innovatieve producten. Daarnaast presenteert OEEC internationale handelsmissies, paviljoens, exclusieve netwerklounges van de OEEC ledenclub, de Startup Zone, matchmaking areas, het Podium en netwerkborrels. Ongeveer 12.000 professionals zullen de beurs bezoeken, deelnemen aan strategische discussies, meeslepende technische conferentiesessies gericht op de toekomst en technische ontwikkelingen in de industrie. Drie dagen van netwerken en samen vorm geven aan de toekomst van energie.

De Offshore Energy is Europa’s belangrijkste evenement voor de hele offshore-energie-industrie. De offshore energiesector is aan het veranderen. Ontwikkelingen zoals de energietransitie en de behoefte aan duurzaamheid geven de sector een nieuwe vorm. Deze veranderingen hebben ook gevolgen voor de beroepsbevolking. Om licht te werpen op de verschillende facetten van deze transformatie presenteert Offshore Energy Exhibition & Conference een inhoudelijk programma waarin de energietransitie en cross-market samenwerking leidend zijn. In het programma spreken experts onder meer over de industriële levenscyclus en opkomende markten van offshore wind, duurzaamheid als aanjager van innovatie in de maritieme sector en adaptatie als onderdeel van de energietransitie.

Bekijk de Adexpo beursagenda voor alle beurzen waar wij gegarandeerd leveren.

Staat jouw event er niet bij? Neem contact met ons op voor een offerte op maat!

Adexpo levert al jaren op de Offshore Energy. Gezien de goede ligging van Amsterdam is Adexpo in staat snel te leveren en schakelen. Jaarlijks gaat er weer prachtig meubilair naar de Offshore Energy. Om je een idee te geven: de Aiko fauteuils in antraciet met een Alma salontafel. Dit samen met Miura antraciet barkrukken in kombinatie met een Ponta statafel. Met het veelzijdig gekleurd meubilair van Adexpo en de vele sferen die je kunt creëren, kun je altijd je eigen huisstijl ontwerpen.
Meer Weten? Vraag hier vrijblijvend je offerte aan of neem direct contact met ons op, telefoonnummer: 0165-573939 of mail je aanvraag naar info@adexpo.nl. Adexpo levert niet alleen designmeubilair maar ook praktische dingen zoals een waterkoeler, of een archiefkast. Of een locker om je spullen veilig op te bergen.
Ook voor andere beurzen levert Adexpo compleet meubilair voor je stand, staat je beurs er niet bij op onze beursagenda, informeer naar de mogelijkheden! Het enthousiaste team van Adexpo helpt je graag verder.